امروز دیت اولمون بود رفتم خسته بودم خوتبم میومدم طرف ااصلا نگام نمیکرد ولی نظرش این بود قرار دومی باشه نمیدونم چیکار کنم انگار بدش اومده بود از من ظهر بود خسته بودم، پیام بدم بهش یا نه؟ بگم ببخشید دیر رسیدم سر قرار
اگه اونجا معذرت خواهی کردی دیگه نیازی نیست دوباره پیام بدی صبر کن ببین خودش چی میگه البته میگی گفته قرار دوم بزاریم منم گیج شدم ولی خب مشخصه که دلخور شده منم باشم عصبی میشم یکی منو اینقدر بکاره
طرف خیلی پولداره گفته من تایم ازادمو میخوام با همسرم باشم دلم نمیخواد سر کار باشه و خسته اگه امکانش باشه در میای گفتم نه حس کردم بهونش بدم قبل اینکه ببینمش میگفت عاشق زن شاغلم
طرف خیلی پولداره گفته من تایم ازادمو میخوام با همسرم باشم دلم نمیخواد سر کار باشه و خسته اگه امکانش ...
ببین تو ۴۰دقیقه تو قرار اول دیر کردی مرددددا متنفررررررن از منتظر موندن اگه عاشقت باشه و صمیمی باشه باهات یطوری تحمل میکنه و حتما بهت میگه که اذیته بعد اینکه میگی خسته بودی خب طبیعتا توی چهرت و برخوردت خستگی نمایان بوده زیاد مردا زن پرانرژی؛ شاداب و با اعتماد به نفس دوست دارن معمولا نه اینکه حالا بیش فعال باشی 😂ولی ظاهراً شاداب باشه و این خب باعث شده که مستقیم بهت بگه بعدش اینکه میگی قبلش یه چیز دیگه گفته ممکنه اره بهونه آورده باشه دوم ممکنه از ظاهرت خوشش اومده و حسودیش شده بری سرکار سوم اینکه واقعا خستگیت خیلی نمایان بوده و میخواد وقتی خسته اس با تو حالش خوب بشه نه اینکه شریک عاطفیش همیشه بی حال باشه و حس منفی بهش بده به هرحال بزار خودش پیام بده اگه هم که پیام داد و موافق نبودید که شغلتو بزاری کنار تمومش کن سریع تر چون باید تفاهم باشه اینکه بری تو یه رابطه بگی طرف رو تغییر بدم کاملا اشتباست