2777
2789
عنوان

بتای پایین

84 بازدید | 13 پست

بتام ۲۳بود امروز تو تاریخ پریودم بی بی چکامم تازه امروز مثبت شده خیلی پایینه؟ینی خطرناکه؟اخه لقاحمم فکر نکنم دیر اتفاق افتاده باشه چون ۱۴سیکلم اقدامم بود

ممکنه بعد یکی دوروز بتا برع باللا ثب کن مجدد ازمایش بده

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چهارشنبه باز میرم ازمایش ولی خیلی استرس دارم ممکنه چون زود رفتم پایین باشه؟

ارع

مثلا اگر تاخییری پریودی بیشتر باشه بتا بالاتر میرع

اینجور که شما گفتی روز پرویودی زدی

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
ارعمثلا اگر تاخییری پریودی بیشتر باشه بتا بالاتر میرعاینجور که شما گفتی روز پرویودی زدی

من اخرین بار ۲۷تیر پریود شدم همیشه هم همون تاریخ یا یکی دوروز زودتر میشم امروز ۲۶ مرداده تازه بی بی چکمم مثبت شده

من اخرین بار ۲۷تیر پریود شدم همیشه هم همون تاریخ یا یکی دوروز زودتر میشم امروز ۲۶ مرداده تازه بی بی ...

یه روزم زودتر زدی بی بی چکو

بزار فردا یا پس فردا برو آزمایش بدع حتما تعدا بتا میرع بالاتر

باشه عزیزم خیلی استرس دارم🥲🥲

همین استرس بدع

ریلکسسس باش. شد شد نشدم دفعات بعدی هست..

خوبه دیگه بالا میره نگران نباش تازه لانه گزینی کرده

اگه خیلی نگرانی فردا صب بی بی چک بزار ببین پررنگ شده یا ن که حتما میشه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40