بتام ۲۳بود امروز تو تاریخ پریودم بی بی چکامم تازه امروز مثبت شده خیلی پایینه؟ینی خطرناکه؟اخه لقاحمم فکر نکنم دیر اتفاق افتاده باشه چون ۱۴سیکلم اقدامم بود
ممکنه بعد یکی دوروز بتا برع باللا ثب کن مجدد ازمایش بده
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره چهارشنبه باز میرم ازمایش ولی خیلی استرس دارم ممکنه چون زود رفتم پایین باشه؟
ارع
مثلا اگر تاخییری پریودی بیشتر باشه بتا بالاتر میرع
اینجور که شما گفتی روز پرویودی زدی
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
من اخرین بار ۲۷تیر پریود شدم همیشه هم همون تاریخ یا یکی دوروز زودتر میشم امروز ۲۶ مرداده تازه بی بی ...
یه روزم زودتر زدی بی بی چکو
بزار فردا یا پس فردا برو آزمایش بدع حتما تعدا بتا میرع بالاتر