امسال سال اول مون هست نامزدم واسم عیدی هیچ چی نگرفتن نامزدم هم چند هفته قبل گفت ولی چون میدونم پول عروسی رو جمع میکنه گفتم بعد عید میریم ولی مادر شوهرم یه شیرینی هم نیاورد چهارشنبه سوری نامزدم یه جعبه شیرینی آورد بخدا عصبی میشم تو عقد به زور نامزدم تونست برام یه مانتو شلوار بخره زنه نمیذاشت میترسم عروسیم رو هم خراب کنن حتی واسه عید یه روسری هم نگرفتم خودم میتونستم بخرم ولی گفتم بدعادت میشه
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم میفهمم سخته توهم دلت میخواد پیش همه سرافراز شی اما اگه واقعا همسرت خوبه ودداره تلاش میکنه برای عروسی و پول کمه عیبی نداره به روش نیار اما زیادم میدون نده که بعد ها بگه وظیفت بوده بهش یاداوری کن که بخاطر شرایط بوده کوتاه اومدی وخانواده ش میتونستن بهش کمک کنن ونکردن اما خیلی ملایم و عادی بگو فکر نکنه منت میذاری بعد ها توی زندگی بکیرش توی مشتت یواش یواش درستش کن.الانم بهش بگو شکون نداره عید هیچی نخریم یه پیراهن تو بخر یه مانتو من در این حد داره مطمئن باش حتی میتونع درحد۲۰۰از کسی قرض کنه یه دست لباس بگیرید.بعد پسش بدید.اما اینطور نباش که هیچی نخوای.
منم شوهرم بول نداشت ولی وقتی دیدم باباااااااااااااااااااا کی قدر میدونه .هیچکی.ششصد ازش گرفتم باهم رفتیم یسری چیز میز خخخخخخخخخخخخ در حد بولم گرفتم واس خودم بنظرم اصلا چیز نخر نباشید هرچقد هم بول نداشته باشید بازم نذارید شوهرتون بد عادت شه ی چیز مختصرهم شده بخرید
خواهر من واقعا هیییچی به جز یه حلقه نخرید عروس ۳سال پیشم هست سنشم واقعا کمه اماخیلی کمک شوهرش کرد تازه شوهرش بیکارم شد خیلی سختی کشید اما ۳سال ونیم عقد موند شوهرش رفت سرکار زفت از طرف حساب طلای مامانم به جای سرویس النگو برداشت قسطی میداد تا روز عروسیش ۴تا النگو نسبتا خوب داشت یه پلاک زنجیر مامانم براش خرید دوتا حلقه داشت یع جفت گوشواره با شاواش عروسیش خرید اما جلوتر اورد بعد عروسی پولشو داد.یه سرویس نقره هم خودش با پول تو جیبی خرید خیییلی شیک انداخت.الان ۱ساله عروسی کرده
نه پول داره چهارده اردیبهشت عروسیمون هست منم واس این ناراحتم که لاقل یه شال می گرفت برام وضع پدرش خی ...
خب پس الان در حد یه مانتو تو بخر یه پیراهن شوهرت برای خودش شکون سال جدیده.با پول تو جیبی خودت یه چیزیم بخر بدار روش همسرت برات بیاره.میگذره عیبی نداره منم عید اخر عروسیم شوهرم برام یه فلاسک اب خرید😆😆.فقط یه عید برام طلا اورد اونم گوشیم فروختم مدل پایین خریدم حفظ ابرو قبلش همش لباس خرید .طلاهامم مال پولای سرعقدم بود.یه سری ام ۱۰۰۰پول وسلام.