2777
2789
عنوان

دلم خیلی پر

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 30 پست
خب پس الان در حد یه مانتو تو بخر یه پیراهن شوهرت برای خودش شکون سال جدیده.با پول تو جیبی خودت یه چیز ...

مرسی فدات

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
مرسی فداتشم این روزها فقط دعوا میکنم حتی بیرون نمیریم میگه بذار وقتی رفتیم خونه خودمون

همش تموم میشه وقتی برید سر خونه زندگیتون،البته اگه آدمی باشی که به گذشته بی تفاوت باشی

بعدن همسرت تمام این روزا رو برات جبران میکنه 

شوهر تو بچسب بقیه رو وللللشش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراهمیشه واسه بقیه عروساشون سنگ تموم میذارن ولی واسه ما ن ؟؟؟؟ بعد هرچی توقع و کارهم هست از ما دار ...

آره باور کن چن بار رفتم شام خونشون انگار غذا پرت کردن جلویم دیگه نرفتم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
همش تموم میشه وقتی برید سر خونه زندگیتون،البته اگه آدمی باشی که به گذشته بی تفاوت باشی بعدن همسرت ت ...

مرسی عزیزم

خواهر من واقعا هیییچی به جز یه حلقه نخرید عروس ۳سال پیشم هست سنشم واقعا کمه اماخیلی کمک شوهرش کرد تا ...

انشالله که همیشه خوش باشن عزیزم تو هم خوش باشی 

منم شوهرم بول نداشت ولی وقتی دیدم باباااااااااااااااااااا کی قدر میدونه .هیچکی.ششصد ازش گرفتم باهم ر ...

چند هفته قبل گفت الان اصلا نمیگه بیا بریم بگیریم 

مادرشوهرمن روز زنی کوفتم نداد بهم حالا من از ماه قبل میگفتم یه چیز خوب بخریم واسه ننت😐

چی گرفتی

انشالله که همیشه خوش باشن عزیزم تو هم خوش باشی 

فدات عزیزم ممنون.خواهرم بعد عروسیش طلاهاشم فروخت قسطا عروسیش داد.هر عروسی بخواد بره شهر مادرم اینا من طلاهامو میفرستم براش نقره ام میخریم باهم قرض میدیم.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
چراا نگیری بگیر اما سبک‌بگیر ولی حتماااا بگیر به مامانت بگو یه جوری بهشون بفهمونه که کارشون اشتباس ...

و اس اون یکیا اونقد گرون گرفتن واس خواهر شوهرم برای عید شش تا النگو گرفتن 

فدات عزیزم ممنون.خواهرم بعد عروسیش طلاهاشم فروخت قسطا عروسیش داد.هر عروسی بخواد بره شهر مادرم اینا م ...

شوهرش از لحاظ اخلاق چطوره مادرشوهرش اذیت نمیکنه

شوهرش از لحاظ اخلاق چطوره مادرشوهرش اذیت نمیکنه

شوهرش پسر عممه اما از بچکی توی خونه ما بزرگ شد پدرم بزرگش کرد عمم از همسرش طلاق گرفت۴تا پسر داشت یکیش اون عموم خرج داد اون دوتاشم شوهرش برد الان بچه هاش مارو از مامانشون بیشتر دوست دارن.عمم اوایل خییلی ادیت میکرد که خواهرم توی عقد طلاق گرفت البته هنسرشم مقصر بود بعدش ۹ماه بعد رجوع کردن عمم عااالی شد.الان خواهرم مریض بشه کارداشته باشه اون میره پیشش مامانم وقتونداره.منم دورم مامانمم دوره عمم دوره اما اون وقتش ازاد تره.بازم یه تیکه هایی نیاد اما خواهرم بدل نمیگیره تازه کمک مالی ام اگه بتونه میکنه یارانشم جدا نکرد از شوهرش دست عممه.وقتیم بیاد در حد توان براش خرید خونه نیکنه عمم حقوق نداره.خواهرم۱۹سالشه اما زندگی زود پختش

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

از صمیم دل میخام همیشه خوب باشه عزیزم آفرین بخاهرت خیلی قوی هست فداتشم

من نمیدونم چرا بعضی خانواده شوهرا اینجورین...عقده دارن انگار

آره نمیدونم خودشون و اس دختراشون بهترین میخان

آره نمیدونم خودشون و اس دختراشون بهترین میخان

مادر و پدر شوهرم از حسودی میمیرن شوهرم بهم محبت کنه..سر عقد و عروسی هر چی بود گفتن رسم نداریم سر عروسا دیگش هر چی گفتن انجام دادن

مرغی که انجیر میخوره،نوکش کجه!!