2777
2789
عنوان

شوهرخسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 44 پست

اخه نداشته باشه نمیسوزم ک داره فقط زورش میاد واسه من خرج کنه حالا دیروز گف میخرم برات رفته با مامانش حساب کتاب کرده مامانش گفته لباس نمیخاد انگشتر بگیر تو مردم میگن نگرفتین واسش

و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو انگشترنمیخام لباس بخر.طلا میره تو خونه خودش بهرحال بعدا.

نه نمیخره میگ مردم میگن هیچ نخرید واسش

بعدشم بخاد بخزه تهش یه مانتو میخره 

اصللللن غلط کرده باید جفتشو بخره دیگ خسته شدم انقد مدارا کردم

وااا مگ مامانش میخادخرج کنه برات؟

نه اون خرج نمیکنه ولی کلا همیشه عین بچه ها کنترلش میکن کجامیره میاد چی میکنه چی میخوره چی میخره

نه نمیخره میگ مردم میگن هیچ نخرید واسش بعدشم بخاد بخزه تهش یه مانتو میخره  اصللللن غلط کرده ب ...

ولی من میگم خیلی خوبه 

سال اول همه چی گرفته برات 

سال دوم هم مبخواد انگشتر بگیره

امسال سال دومه عقدمونه ساله پیش همه چی اوردن حالا میگ برات انگشتر میگیرم ولی لباس نمیگیرم میگم چ ربط ...

عجب نامردیه بی منطق تادرست نشدازدواج نکن بعدازدواج تحملش سخت ترمیشه ها

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
ولی من میگم خیلی خوبه  سال اول همه چی گرفته برات  سال دوم هم مبخواد انگشتر بگیره

انگشتروبرااین گرفته بتونه بعدابفروشه طلاروکه استاترنمیخوادبده به خانوادش همیشه میمونه براخودش

ولی من میگم خیلی خوبه  سال اول همه چی گرفته برات  سال دوم هم مبخواد انگشتر بگیره

خب باید بگیره وضیفشه مام واسش گرفتیم ولی مگه میشه هنو سره زندگیمون نرفتیم اینطوری خسیس بازی دربیاره درصورتی داره و همش براخودش خرج میکنه مگه میشه عیدبشه لباس نگرف دیگ بدبخت بیپاره هاشم عیدمیشه یه تیکه میگیرن

بخدا ببینم دستش خالیه هیچی ک نمیگیرم ک هیچ خودمم پول میدم بش حالا این اینطوووور داره میکنه چششو درمی ...

حق داری بهت حق میدم.من شوهرم تونامزدی دست وبالش خ خ تنگ بودولی بااین حال بخدا هرماه تیکه تیکه بهم میدادمیگفت جمع کن براعید لباس بخرتازه عروسی دلت میخوادالان بازم اول برامن میخره پول موندبراخودش میخره نموندهم نمیخره میگه توزنی دلت بااین چیزاخوش میشه

حق داری بهت حق میدم.من شوهرم تونامزدی دست وبالش خ خ تنگ بودولی بااین حال بخدا هرماه تیکه تیکه بهم می ...

تازه ۴۰۰ازم گرفتش چن ماه پیش میگم پولمو بده خودم بخرم میگ پول میخای چیکار اونم نمیدم دیگ حالم ازش بهم میخوره الانم یه ماهه دارم میگم گفتش ک نمیخرم فقط رومو برگردوندونم دادمیزنه سرم بیشرف بازی داری درمیاری هی واست میخرم پرو شده بخدا اونسال یه مانتو خرید واسم یبارم مراسم داشتیم دو تیکه خریدهمینوچشش داره درمیاد