narsis76 مدیر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 912 عنوان شوهرخسیس | مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 44 پست وای ازدسته شوهره خسیسم چیییکنممممهمش واسه خودش خرج میکنه ب من رسیدنی میگ ندااااااارم نمیخاد داری فعلا فلان چیزووواه خسته شدم از دستش چیکنم ازدستش و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود... 1396/12/25 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narsis76 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 912 اخه نداشته باشه نمیسوزم ک داره فقط زورش میاد واسه من خرج کنه حالا دیروز گف میخرم برات رفته با مامانش حساب کتاب کرده مامانش گفته لباس نمیخاد انگشتر بگیر تو مردم میگن نگرفتین واسش و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...
حناجیگر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8311 اخه نداشته باشه نمیسوزم ک داره فقط زورش میاد واسه من خرج کنه حالا دیروز گف میخرم برات رفته با مامانش ... وااا مگ مامانش میخادخرج کنه برات؟
narsis76 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 912 بگو انگشترنمیخام لباس بخر.طلا میره تو خونه خودش بهرحال بعدا. نه نمیخره میگ مردم میگن هیچ نخرید واسشبعدشم بخاد بخزه تهش یه مانتو میخره اصللللن غلط کرده باید جفتشو بخره دیگ خسته شدم انقد مدارا کردم و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...
narsis76 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 912 وااا مگ مامانش میخادخرج کنه برات؟ نه اون خرج نمیکنه ولی کلا همیشه عین بچه ها کنترلش میکن کجامیره میاد چی میکنه چی میخوره چی میخره و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...
ستااره عضویت: 1396/04/05 تعداد پست: 12921 نه نمیخره میگ مردم میگن هیچ نخرید واسش بعدشم بخاد بخزه تهش یه مانتو میخره اصللللن غلط کرده ب ... ولی من میگم خیلی خوبه سال اول همه چی گرفته برات سال دوم هم مبخواد انگشتر بگیره
حناجیگر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8311 نه اون خرج نمیکنه ولی کلا همیشه عین بچه ها کنترلش میکن کجامیره میاد چی میکنه چی میخوره چی میخره ازحالا نذارهمجبن کاری کنه بعدا دچارمشکل میشی رفتی سرخونه زندگیت.
saraimaman عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 4740 امسال سال دومه عقدمونه ساله پیش همه چی اوردن حالا میگ برات انگشتر میگیرم ولی لباس نمیگیرم میگم چ ربط ... عجب نامردیه بی منطق تادرست نشدازدواج نکن بعدازدواج تحملش سخت ترمیشه ها زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
saraimaman عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 4740 ولی من میگم خیلی خوبه سال اول همه چی گرفته برات سال دوم هم مبخواد انگشتر بگیره انگشتروبرااین گرفته بتونه بعدابفروشه طلاروکه استاترنمیخوادبده به خانوادش همیشه میمونه براخودش زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
narsis76 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 912 ولی من میگم خیلی خوبه سال اول همه چی گرفته برات سال دوم هم مبخواد انگشتر بگیره خب باید بگیره وضیفشه مام واسش گرفتیم ولی مگه میشه هنو سره زندگیمون نرفتیم اینطوری خسیس بازی دربیاره درصورتی داره و همش براخودش خرج میکنه مگه میشه عیدبشه لباس نگرف دیگ بدبخت بیپاره هاشم عیدمیشه یه تیکه میگیرن و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...
narsis76 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 912 بخدا ببینم دستش خالیه هیچی ک نمیگیرم ک هیچ خودمم پول میدم بش حالا این اینطوووور داره میکنه چششو درمیارم ازاین ب بعد و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...
saraimaman عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 4740 بخدا ببینم دستش خالیه هیچی ک نمیگیرم ک هیچ خودمم پول میدم بش حالا این اینطوووور داره میکنه چششو درمی ... حق داری بهت حق میدم.من شوهرم تونامزدی دست وبالش خ خ تنگ بودولی بااین حال بخدا هرماه تیکه تیکه بهم میدادمیگفت جمع کن براعید لباس بخرتازه عروسی دلت میخوادالان بازم اول برامن میخره پول موندبراخودش میخره نموندهم نمیخره میگه توزنی دلت بااین چیزاخوش میشه زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
dokhmal3 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 846 چرا نامزد قبلیم خسیس بود من نمی تونم مرد خسیس برای ۱ دقیقه هم تحمل کنم😑😑😑البته به جز خسیسی هزار تا ویژگی بد داشت
narsis76 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 912 حق داری بهت حق میدم.من شوهرم تونامزدی دست وبالش خ خ تنگ بودولی بااین حال بخدا هرماه تیکه تیکه بهم می ... تازه ۴۰۰ازم گرفتش چن ماه پیش میگم پولمو بده خودم بخرم میگ پول میخای چیکار اونم نمیدم دیگ حالم ازش بهم میخوره الانم یه ماهه دارم میگم گفتش ک نمیخرم فقط رومو برگردوندونم دادمیزنه سرم بیشرف بازی داری درمیاری هی واست میخرم پرو شده بخدا اونسال یه مانتو خرید واسم یبارم مراسم داشتیم دو تیکه خریدهمینوچشش داره درمیاد و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...
ستااره عضویت: 1396/04/05 تعداد پست: 12921 انگشتروبرااین گرفته بتونه بعدابفروشه طلاروکه استاترنمیخوادبده به خانوادش همیشه میمونه براخودش کاش منطق شوهر منم بود