2777
2789
عنوان

چه بلاهای فیزیکی سر شوهرتون اوردید

712 بازدید | 23 پست

رادیاتور ماشینم مشکل داشت چند روز پیش  ، عصرش همسرم داشت چکش میکرد، که درستش کنه ، سرش تو دم و دستگاه ماشین یود ( مکانیکه) ، چون جکش خراب بود ، بهم گفت کاپوتو نگهش دار تا ببینم عیب رادیاتور از کجاست ، چند بارم تاکید کرد به شوخی  گفت که حواست باشه ول نشه بخوره تو سرم ، عروسمیون بشه عزا( چند وقت دیگه عروسمیونه فعلا دوران عقدیم) 

خلاصه که من نگه داشته بودم ، یهو یه گربه سیاه به سرعتتتتتتتت از کنار پام رد شد ، یهو ترسیدم کاپوت ول شد خورد تو سر شوهرم 🥲

طفلک هیچیییی بهم نگفت ،  تا چند ثانیه چشماشو بست ، خیلییی ترسیدم،  پرسیدم حالت خوبه ، گقت هیچی فقط  چشام یکم سیاهی رفت 

بهدش دست زدم دیدم یکم انگار باد کردم بالای سرش ، چون موهاش هست زیاد مشخص نیست 

هی بهش گفتم بیا بریم یه سی تی اسکن بگیریم میگه نمیخواد ، هیچیم نیست

حالت تهوع  هم نداشت

جیگرم سوخت براش 🥲

یه بارم سر پله خونه مادرشوهرم بودیم ، زمستونم بود، برق می‌بارید شدیددددد، روزمین یکم برف نشسته یود،  من داشتم بند کفشامو سر پله میبستم شوهرمم پایین پله ها بود( کلا ۴تا پله دارع خونشون)  ، یهو نمیدونم چیشد سرم گیج رفت ، تعادلم از دست دادم خوردم به شوهرم ، شوهرم افتاد زمین رو برفا، منم روش 🫣😬

وایییی خیلیی حالت بدی بود 

خداروشکر بخیر گذشت ولی 

شمام از بلاهای فیزیکی که سر شوهرتون آوردید بگید

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

فقط یه بار پریود بودم همه اعصاب خوردیا جمع‌شده بود 

زدم تو گوشش😂😂😂😂یه بارم پاشو گرفتم زدم به شیشه بخاری سوخت ، فکر نمی‌کردم بسوزه اینقدر و شوخی بود 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روبرو شوهرم ایستاده بودم اون لبه تخت نشسته بود حرف میزدیم یهویی پسرم و دخترم دعواشون شد پسرم خورد بمن منم تالاپی افتادم رو شوهرم عصبانی شد گفت با 2تن وزن افتادی رومن☹️☹️

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

خیلی گازش میگیرم طفلی چیزی نمیگه خودم دلم میسوزه بعدش 😂

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅