2777
2789

بعد چند روز به زندگی و فعالیت های عادی تون برگشتید؟

من دارم دیوونه میشم الان ۷ روز شده 

میترسم سرم رو تکون بدم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بعد ۱۰ روز

یعنی بیرون اینا هم میرفتید؟

ورم نمیکرد؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا برداشتن آتل خیلی کلافه بودم

بعد از یکماه دیگه به زندگی عادی برگشتن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

تا برداشتن آتل خیلی کلافه بودمبعد از یکماه دیگه به زندگی عادی برگشتن

هوووف منم الان دارم دیوونه میشم 

اتل رو بردارم خودمو میکشم از فست فود خوردن و بیرون رفتم 

نه نمی‌رفتم بیرون ورم تا ۱ سال داشتم

تا چه مدت بیرون نرفتید 

من بعد ۶ روز همه کار میکردم حتی اونایی که دکتر گفته بود نکن🤝😂

بینی ات گوشتی بود یا استخونی؟

هوووف منم الان دارم دیوونه میشم اتل رو بردارم خودمو میکشم از فست فود خوردن و بیرون رفتم

فستِ چه فودی؟ اگر فست فود خوردی ببخشید تر میخوره به زحماتت

تا حداقل‌ یکماه الی 40 روز فقط غذای کم نمک و بدون فلفل و اب کرفس بخور

وگرنه حالا حالاها درگیر ورمی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

حدودا یه هفته ده روز.زیاد حساس نباش اروم اروم راه بروکارای شخصیت وبکن ولی زیاد سرت و پایین نگیر و سن ...

بیرون از کی رفتید؟

فست فود و غذای خونه رو از کی خوردید؟

فستِ چه فودی؟ اگر فست فود خوردی ببخشید تر میخوره به زحماتتتا حداقل‌ یکماه الی 40 روز فقط غذای کم نمک ...

وای نگووووو تورو خدا 

عجب غلطی کردم عمل کردم 

فستِ چه فودی؟ اگر فست فود خوردی ببخشید تر میخوره به زحماتتتا حداقل‌ یکماه الی 40 روز فقط غذای کم نمک ...

جدی میگی من گچو وا کردم شبش پیتزا خوردم🥸😂 

تازه چسبم نزدم

قرص ورمم نخوردم چون عوارض داشت🥸

البته عملم ۶ ماه پیش بود

امروز شترم، کاملا کینه‌ای