2777
2789
عنوان

چرا انقدر سرخ کن بدون روغن ترند شد

265 بازدید | 28 پست

آخه همه کارهایی که میکن اون توستر انجام میده سیب زمینی سرخ کردن ، برشته کردن مرغ، گرم گردن نون بعلاوه که اون توستر حجم بیشتری هم دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدرت سوشال مدیا و بازار گرمی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم توستر بدون روغن غذا رو خشک میکنه و میسوزونه ولی سرخکن مثل هوا پزه غذا خشک نمیشه و نمیسوزه توستر المنت مستقیم از بالا و پایین داره  حرارت مستقیم رو غذاس

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
فر قش با هوا پز چی هست

نمیدونم منظورت ازون هواپیما قدیمیاست که حالت شیشه ای بودن اونا فک کنم با یک لامپ کار میکردن 

سرخکن بدون روغن المنت دار البته به این سرخکن های بدون روغن هواپز هم میگن