2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبم تو خوبی دلت درد میکنه؟

نمیدونم چیشدم دیشب ک کلا کمر درد بودم امروزم خیلی بالا اوردم الان بهترم فقط بدن درد دارم و ضعف دارم منتهی هیچی نخوردم و نمیخورم میلم نمیکشه

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

خواهش🤍

برقمون نیومد آخه☹️

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

آره الان سر زدیم از افق

اقا این ساعتگو کیه چی میگ نمیدونه سایت و ما اداره میکنیم شیفتی همه هستیم

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

ساعت 13 و 2 دقیقه

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

نمیدونم چیشدم دیشب ک کلا کمر درد بودم امروزم خیلی بالا اوردم الان بهترم فقط بدن درد دارم و ضعف دارم ...

خب برو دکتر وا 😐😐شاید مسموم شدی یا چیزی خوردی اذیتت کرده.

امضات چی میگه

دلتنگی لجباز ترین حس دنیاست! هرچه برایش توضیح دهی بیشتر پاهایش را به فرش دلت می کوبد...:)️

فقط یه سوال دارم منن

مگه برای تازه عضو ها تاپیک ها دیر نمیان برای شما چرا سر تایم اومدد؟

یکی منو قانع کنه☹️🤣

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

خب برو دکتر وا 😐😐شاید مسموم شدی یا چیزی خوردی اذیتت کرده.امضات چی میگه

عااا اونا دیگ حوصله ندارم...برم من برنج درست کنم... ن دکتر ک من مگ برا زا بزور ببرنم خخخ

فقط یه سوال دارم مننمگه برای تازه عضو ها تاپیک ها دیر نمیان برای شما چرا سر تایم اومدد؟یکی منو قانع ...

به نکته خیلی ظریفی اشاره کردی ایول 👌👌👌👌

دلتنگی لجباز ترین حس دنیاست! هرچه برایش توضیح دهی بیشتر پاهایش را به فرش دلت می کوبد...:)️

اقا این ساعتگو کیه چی میگ نمیدونه سایت و ما اداره میکنیم شیفتی همه هستیم

فعلا ک دارم با طرفدارت کل کل میکنم برا رویا

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

فعلا ک دارم با طرفدارت کل کل میکنم برا رویا

کیییی ،😱😳😳😳کجا

عااا اونا دیگ حوصله ندارم...برم من برنج درست کنم... ن دکتر ک من مگ برا زا بزور ببرنم خخخ

چرا حوصله نداری