2777
2789
عنوان

روانشناسی

111 بازدید | 13 پست

سلام من یه سوالی داشتم برای کنکور من خودم روانشناسی خیلی دوست دارم و قبول هم میشم ولی دو به شک هستم برم یا اینکه سال بعد بخونم 

میشه یه راهنمایی بکنید بهم شماها تجربه ای بالاخره اگر دارید 

و کلا نظرتون راجع به رشته روانشناسی چیه؟ بازارکارش و اینا

من راجبش نمی‌دونم اما کلا علاقه دارم بهشاستادم روانشناس هستن تو بحث ازدواج و بخاطر ایشون فکر کنم علا ...

منم خیلی دوستش دارم ولی میخوام بدونم اصلا آینده ای داره یا باید بیکار بمونیم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

همه چیزش بستگی به خودت داره

کلا تنها رشته ای که بعدش کارت آمادست فرهنگیانه و بس.

حقوق علوم‌ پایه روان‌شناسی اقتصاد مهندسیای مختلف همشون بستگی داره خودت چقدر بری و دنبال کار و پروژه باشی و ارتباط بگیری با بقیه و سرمایه مالی داشته باشی

.She's somebody , not some body.  

همه چیزش بستگی به خودت دارهکلا تنها رشته ای که بعدش کارت آمادست فرهنگیانه و بس.حقوق علوم‌ پایه روان‌ ...

خب مشکل اینجاست که مثلا ارشدش‌ رو بگیری چجوری باید بگردی دنبال کار مثلا بری بیمارستان ها درخواست اینا بدی یا کار عجیبی باید کرد😂💔

من ترم ۵ امبه راحتی کار پیدا نمیشهحالا یا باید آزمون استخدامی بدی یا ارشد و اینا درکل هم بستگی به مه ...

اره اینو شنیدم که برای روانشناسی اصلا از ارشد به بعد میتونی کار کنی ولی خب میخوام ببینم چند درصد احتمال داره بیکار باشیم چون کلا این جور رشته ها مثل مهندسی نیست میدونی باید بری بیمارستان و کلینیک و کاراموزی و اینا