2777
2789
اخیییی ااشکال ندارع حتما ناراحت بوده ی چیزی گفته تو فراموش کن گلممن یبار یکاری مردم بابام ناامید شد ...

بابای من از بچگی تا الان ک متاهلم ۲۶سالمه دلم میشکنه کلا زبونش خیلی تلخه دیگ عادت کردم😑اما خب تو قلبش هیچی نیست میدونم ولی زبونش نیش داره

منم از لهجه ی جنوبی یعنی از اصفهان ب پایین از لهجشون خوشم میاد 😀😊🥰

اره خیلییی قشنگن😂😂🧡دلم میخاد ب  زبون خودمونم حرف بزنم ولی بعید بدونم کسی متوجه بشع 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بابای من از بچگی تا الان ک متاهلم ۲۶سالمه دلم میشکنه کلا زبونش خیلی تلخه دیگ عادت کردم😑اما خب تو قل ...

منم  بابام زبونش یکم باهام تلخه با  بقیه بهتره تا من ولی خب  ب قول تو میدونم تو قلبش چیزی نیس دیدم وقتایی مریض میشم چقد خالش بد میشه ...

فداتشم باشه😂🧡🫂 راستی دیدی کاربرا حالا نمیان چیزی بگن اگ در مورد مادر شوهر بود یا ی جمله غمگین ه ...

خدانکنه😘

آره حواسم هست 

در کل ما غمگین بار اومدیم .شادی باهامون نمیسازه . با غم و غصه و حرفای انرژی منفی و ایراد و غیبت بیشتر از حال خوب کنار میایم 

الان ملت میان میگن تو خوشی زده زیر دلت درد ما رو نمیدونی

ب خدا که همه تو زندگیمون نه یکی .هزار تا مشکل و دغدغه کوچیک و بزرگ داریم ولی باید سعی کنیم ادای خوشحال و راضی رو دربیاریم تا خدا هم همینو برامون بخاد 

منم بابام زبونش یکم باهام تلخه با بقیه بهتره تا من ولی خب ب قول تو میدونم تو قلبش چیزی نیس دیدم و ...

خدا حفظش کنه 

بابای من خیلی زحمتکش و محترمه ولی یکم خشکه هیچوقت با هم صمیمی نبودیم .همیشه باهاش رسمی و با رودربایسی حرف میزنم .

خدانکنه😘آره حواسم هست در کل ما غمگین بار اومدیم .شادی باهامون نمیسازه . با غم و غصه و حرفای انرژی م ...

ارزششو داری گلم 

اره بخدا هممون همینیم منم هزارتا مشکل دارم ولی اینک بشینم زانوی غم بغل بگیرم ک چیزی درست نمیشه ترجیح میدم تو هر شرایطی خودم حال خودمو خوب کنم هیچی از اینک حالت خوب باشه دلت خوش باشه مهمتر نیس و  اولین کسی ک میتونه اینکارو بکنه برت خودتیو و خودت...☺️😊

خدا حفظش کنه بابای من خیلی زحمتکش و محترمه ولی یکم خشکه هیچوقت با هم صمیمی نبودیم .همیشه باهاش رسمی ...

قربونت بشم همچنین شما سایش مستدام باشه 

اره منم خشکه باهام   ولی ب قول شما خیلی زحمت میشکن برامون