lonely_women مدیر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 460 عنوان حقوق | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست با حقوقتون چیکار میکنید ؟چیزی میمونه؟برای من که به هیچی نمیرسه 1404/05/26 | 10:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختربیعقل عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 6579 اقساط و درآمدتون چقدره؟ ببین مثلا شغل شوهرم طوریه ۹۰ تومن این ماه گیرش میاد بعد ۲ماه نمیره سر کار مثلا میشه ۹۰میلیون برا ۳ماه که هر ماه ۳۰ میلیون من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همهای..🫂🫀
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 37694 درامد میانگین ۳۰تومن۵تومن قسط داریم هر ماه... ماشینمون عوض کردیم ۳۰تومن باید می دادیم...دوباره ماشی ... انشالله موفق باشید گلمولی گرفتن وام خیلی بهتره تا اینکه نقد بخرید خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 37694 ببین مثلا شغل شوهرم طوریه ۹۰ تومن این ماه گیرش میاد بعد ۲ماه نمیره سر کار مثلا میشه ۹۰میلیون برا ۳ما ... چه سختخب چرا هرماه نمیره خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
دختربیعقل عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 6579 انشالله موفق باشید گلمولی گرفتن وام خیلی بهتره تا اینکه نقد بخرید یعنی یخچال رو قسطی برداریم؟ من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همهای..🫂🫀
lonely_women مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 460 یعنی یخچال رو قسطی برداریم؟ الان تاپیک من بود کلا فراموش شدم
دختربیعقل عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 6579 چه سختخب چرا هرماه نمیره کآرش هر ماه نیست که هر وقت بهش زنگ بزنن بوده یه بار ۱۰۰میلیون گیرش اومده ولی ۱ماه بعد نرفته خودشون زنگ میزنن من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همهای..🫂🫀
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 37694 یعنی یخچال رو قسطی برداریم؟ اگه خیلی نمیکشن روش آره قسطی بردارهمیشه هم وام بگیر و تبدیل کنمن از اول سال 200 تومن طلا خریدم از طریق وام خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
دختربیعقل عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 6579 الان تاپیک من بود کلا فراموش شدم 😑😑تاپیک برا تبادل نظره خب حقوق پرسید دارم جواب میدم وا من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همهای..🫂🫀
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 37694 کآرش هر ماه نیست که هر وقت بهش زنگ بزنن بوده یه بار ۱۰۰میلیون گیرش اومده ولی ۱ماه بعد نرفته خودشون ... اهاپر روزی باشید گلم خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
دختربیعقل عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 6579 اگه خیلی نمیکشن روش آره قسطی بردارهمیشه هم وام بگیر و تبدیل کنمن از اول سال 200 تومن طلا خریدم از طر ... متاسفانه شوهرم میانه خوبی با وام نداره میگه نه💃🤕 من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همهای..🫂🫀
lonely_women مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 460 چقدره؟اگه فقط خودتی حداقل باید ۲۵ میلیون بگیری که بفهمی چکار داری میکنی منم همینو میگم باید بیست تومن یا سی تومن باشه
دختربیعقل عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 6579 اهاپر روزی باشید گلم مرسی همچنین من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همهای..🫂🫀
lonely_women مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 460 کآرش هر ماه نیست که هر وقت بهش زنگ بزنن بوده یه بار ۱۰۰میلیون گیرش اومده ولی ۱ماه بعد نرفته خودشون ... شبیه این فیلماس خودشون زنگ میزنن مگه جیمز بانده
lonely_women مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 460 😑😑تاپیک برا تبادل نظره خب حقوق پرسید دارم جواب میدم وا خب اومدی هی میگی شوهرم اینجوریه میخوایم یخچال بگیریم من تاپیکم درباره خانومایی بود که شاغلن و حقوق میگیرن نه یکی که شوهرش کار آزاد داره
lonely_women مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 460 😑😑تاپیک برا تبادل نظره خب حقوق پرسید دارم جواب میدم وا هی میخوای تعریف کنی از طلا گرفتن و یخچال خریدن برو یه تاپیک بزن نیا اینجا هی