2777
2789
عنوان

میشه نظر بدید

89 بازدید | 10 پست

بچه ها من واسه عید تغریبا دو هفته پیش یه مانتو کلاسیک گرفتم که میخواستم با کفش پاشنه دار و این چیزا بپوشم ولی متاسفانه خیلی گشادم بود دادم خیاط درست کنه تغریبا پشتش خراب شد پشتش باد میکنه تو تن منم چند روز پیش یه مانتو اسپرت گرفتم قرار شد اون مانتو قبلی هم جلوشو باز بذارم که پشتش مشخص نشه حالا موندم چه کفشی بگیرم کفش پاشنه بلند دارم ولی اسپرت نه بنظرتون همین پاشنه بلندو با اون مانتو اولیه بپوشم یه اسپرت بگیرم؟؟؟میترسم الکی خرج کنم اصلا اون ماتتورو نپوشم یکی دیگه هم روسری میخواستم با مانتو اولی روسری بپوشم روسری هام که خیلییی گرون هرجا رفتم ۱۰۰بوده برای مانتو اسپرتمم شال بگیرم بنظرتون روسری گرون قیمتو بگیرم یا نصفشو شال بگیرم نصفشو روسری؟؟؟وااای دیگه مخم نمیکشه 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
مخ منم نمیکشه  ها چی گفتی یک بار دیه بگو

انقد این چند روزه این سوالو پرسیدم از اطرافیان دیگه حالم بد شده😃😃😃

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کفش پاشنه بلند واسه مهمونی بیشتر میپسندم ...

کفش پاشنه بلند دارم الان ک بپوشم ولی اسپرت اصلا ندارم ک با مانتو جدیده بپوشم 

انقد این چند روزه این سوالو پرسیدم از اطرافیان دیگه حالم بد شده😃😃😃

چرخ خیاطی نداری مانتوتو درست کنی؟

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
چرخ خیاطی نداری مانتوتو درست کنی؟

خیر سرم داد به خیاط ... زد توش دیگ هیچ کاریشم نمیشه کرد

روسری معمولی بگیرین خب همه که ۱۰۰ تومن نیستن یعنی در حد سی چهل تومن روسری نیس؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
خیر سرم داد به خیاط ... زد توش دیگ هیچ کاریشم نمیشه کرد

اگه فقط پشتت قلمبه وایمیسه چارش اینه از داخل دوختش رو صاف بدوزی چون خیاطه خرابکاری کرده هلال دوخته

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔