خدا بی نهایتت سپاسس،، حکمتتو شکر،، شکر که باعث شدی خانوادم از رابطمون با خبر شعن و این همه تلاشمون برا ازدواجمون یک شبه نابود شه شکر که پدرم فهمید باهمیم وتامرز سکته رفت و مادری که فق برا ابرو جلو پدرم گرفت تا نکشتدم بازم شکر خدا،، حتما حکمتی بوده داخلش شکر که رابطمون از هم پاشید شکر که دوماهع از هم بیخبریم شکرر که هنوز بهت امید دارم امید دارم از دری دیگری وارد شی دوباره باهم اوکی شیم دوباره رنگ شادیو ببینم من امید دارم بهت میدونم هیچوقت بمو نخاستی میدونم اگه ی چیزیو ازم گرفتی چن برابرشو بهم بخشیدی شکر کخ تنم سالمه و میتونم اثن روز خوش یهم رسیدنو کنارش تجریه کنم شکرر که تنهام نمزاری شکر که پا به پا میای دل خانوادم رو اروم میکنی تا با ازدواجمون موافقت کنن شکر ک تنها امیدم توییی شکر که جز تو پناهیی و ندیدم من از همه ی مخلوقات زمنی دست کشیدم و منتظر یه معجزه توامم میزنم تو دهن همه اونایی که گفتن باید تلاش میکردی تو دیدی نشد دیدی دارن به بندت چ توهینایی میکننن دیدی ک قلبم شکست با هر حرفشون دیدی بغض تو گلوم نزاشت حرفمو بزنم
ممنون گلم خانوادم متاسفانه خیلیی تعصبی هستن واز اینک فهمیدن ما باهم در ارتباط بودیم از قبل خیلی نارح ...
کدوم شهری؟ناراحت نباش اگ واقعا همو دوس دارید تلاشتون وبکنید وکار ب حرف مردم نداشته باشید بابا تو این دورزمونه کی دیگ مثل قبل فک میکنه حتی اون تعصبیاشم دیگ مثل سابق نیستن ،دور زمونه عوض شده ،ناامید نشو امیدوارم بهم برسید وخوشبخت شید حتما حکمتی بوده ک اینطور شده ،هر چی خیره برات اتفاق بیفته ،نباید میزاشتی کسی متوجه شه شما ک خانوادت مذهبی باید حواست وجمع میکردی