2777
2789
عنوان

خدا گر ز حکمت ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 19 پست
کدوم شهری؟ناراحت نباش اگ واقعا همو دوس دارید تلاشتون وبکنید وکار ب حرف مردم نداشته باشید بابا تو این ...

من ذاهدانم گلم میگم با اینکه خیلی از این چیزا دور برمون اتفاق میفته ولی هنوز ک هنوز کنار نمیاد بابام با این روابط بشدتت سختگیرعه هرچی از سختگیرش بگم کمه،، میدونی چون خدش کسی بوده نشسته این مدل ازدواجا رابطه هارو مسخره کرده، حالا دوس، نداره دخترش تن ب این ازدواجا بده اصن درکش نمکنم ولی میدونم دخترا دیر یا زود سر عقلشون میاره خدا ک رهام نکرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ذاهدانم گلم میگم با اینکه خیلی از این چیزا دور برمون اتفاق میفته ولی هنوز ک هنوز کنار نمیاد بابام ...

چند سالته ؟از این لحاظ میپرسم ک میتونی برای عشقت صب کنی اگ سنت پایینه فعلا خودت ومشغول کن تا ببینی خدا چی می خواد خیلی سخته دونا عاشق واقعی بهم نرسن،کاش مامانت مخ بابات ومیزد ،البته بابام حق داره نگران آیندته ،ازدواجای عشقی کم پیش میاد درآینده ب مشکلی برنخورن ،ولی بااین حال ما خانما تا سرمون ب سنگ نخوره عاقل نمیشیم ،خدا خودش ی نگاهی ب دلاتون بندازه ،بچگی کردی نباید میزاشتی کسی متوجه شه وقتی می دونی بابات چقد تعصبیه

چند سالته ؟از این لحاظ میپرسم ک میتونی برای عشقت صب کنی اگ سنت پایینه فعلا خودت ومشغول کن تا ببینی خ ...

عزیزم18سالمه و حالا اخلاق بابام بکنار مامانم از قبل بشدتت مخالف ازدواجمون بود یعنی طوری ک باید بزور اونو راضی میکردم تا پدرمو،   پدرم هم خیلی شک کرده بود گوشیمو گرفاه بود سر ته و گشته بود تا ی اسکرین از چتامون پیدا کرد و متاسفانه همچی از هم پاشید 

عزیزم18سالمه و حالا اخلاق بابام بکنار مامانم از قبل بشدتت مخالف ازدواجمون بود یعنی طوری ک باید بزور ...

الهی  ،مشکلی نیس سنی نداری صبور باش ،خدا هس دلشون نرم میکنه ،چی بگم تو شرایطت نیستم اما می دونم خیلی سخته با پدر مادر تعصبی از یکطرف خوبه هواسشون بهت هس از یه طرف تعصب شدید وبیجا خوب نیس هر چی خیره برات. اتفاق بیفته ،هر چی شد بیا اینجا بگو خوشحال میشم