وای بچه ها من یه بار هم تاپیک زدم برای بوی بعد پا باید چیکار کرد بچه ها نظر دادن .ولی فایده نداشت .امروز داشتیم میرفتیم خونه خالم قبلش رفتیم خرید وقتی رسیدم اونجا فهمیدم پاهام عرق کرده بو ترشیدگی میده اصلا انقدر خجالت کشیدم که نگو.شوهرم پاهاش اصلا بو نمیده من پیشش خجالت میکشم .همش بغلم میکنه میگه من با همین بوی پاهاتم دوست دارم😔😔
چرا جوراب میپوشم شاید بعضی وقتها نپوشم .هر روز دوش میگیرم.تازه پدیکور هم میرم .اصلا به قیافم نمیخوره پاهام بو بده اخه میگن پای خانوما کمتر بو میگیره تا حالا واس شما پیش اومده.
جورابتون مرتب میشوربن ؟کفشهاتون تو هوای آزاد بذارین
این کار هارو میکنم مثلا امروز یک کفش میپوشم فردا یکی دیگرو میپوشم ولی بعد از دو ساعت که تو پامه بو میگیره .تازه بدون جوراب بوی بدی میگیره.خودم چندشم شد .😔
بدون جوراب نپوش کفشی بدون جوراب میپوشی بوگندمیده جوش شیرین بریزتوکفشات اونایی قابل شستشوهستن بشور کفش جنس خوب بخر
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
یعد داخل کفاشی ها یه پوردی میفروشن برای بوی پا اونا هم بخر
رو مچ پات چند پیس عطر بزن
از کفش استاندارد استفاده کن
اگه هرکاری کردی و نتیجه نگرفتی بدون مشکل از کفشته
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
کفشات حتما بو میده تا داخل کفشت نشوری این جریان ادامه داره هوا هم گرمه .زود به زود بشور
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
عشقم توی کفشت جوش شیرین بریزیعد داخل کفاشی ها یه پوردی میفروشن برای بوی پا اونا هم بخررو مچ پات چند ...
ممنون از راهکار هایی که دادی گلم😘.همرو انجام دادم .ولی اگه نشد یه کفش بهتر میگیرم .الان اسکیچرز استفاده میکنم.اصلا فکرم درگیرشه این همه چیتان پیتان اخرش بوی پا ادم مدهوش میکنه