2777
2789
عنوان

بوی بعد پاهام

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 31 پست
بدون جوراب نپوش کفشی بدون جوراب میپوشی بوگندمیده جوش شیرین بریزتوکفشات اونایی قابل شستشوهستن بشور کف ...

جوش شیرین هم ریختم تاثیر نداره .اخه من از خیلی ها شنیدم پای خانوما بو نمیگیره برا شما هم پیش اومده جایی برید پاهاتون بو بده یا برید بیرون برگردید بو بگیرع.یا فقط من اینطوریم.

ممنون از راهکار هایی که دادی گلم😘.همرو انجام دادم .ولی اگه نشد یه کفش بهتر میگیرم .الان اسکیچرز است ...

وایی اگه هرکاری کردی جواب نداد صد از کفشته 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو خودت چه کفشی استفاده میکنی .تا حالا پاهات بونگرفتن

من کفش زیاد دارم 

ولی الان تابستون صندل میپوشم

چرااا اتفاقا دوتا کفش خريدم گرونم بودن 

یعنی افتضاحح

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بنظرم بخاطر همون یا جوراب یا کفی کفش، مگر اینکه علت پزشکی داشته باشه که بحثش جداست

نه فکر نکنم علت پژشکی داشته باشه.تنها دغدغم اینه که شوهرم چه فکری میکنه.اخه گاهی اوقات میشه کنارم میشینه پاهامو ماساژ میده میگم از بیرون اومدم نکنه بو بدی بدن

جوش شیرین هم ریختم تاثیر نداره .اخه من از خیلی ها شنیدم پای خانوما بو نمیگیره برا شما هم پیش اومده ج ...

نه واقعا هیچ وقت پیش نیومده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا جوراب میپوشم شاید بعضی وقتها نپوشم .هر روز دوش میگیرم.تازه پدیکور هم میرم .اصلا به قیافم نمیخور ...

بوی بد پا ربطی به زن ومرد بودن نداره عزیزم این کاری که میگم بکن ببین تاثیر داره یانه

روزی ۲یا ۳بار پماد کلوتریمازول بزن لای انگشتای پات چون لابه لای انگشتا قارچ میزنه باعث بوی بد میشع

یکی ازفامیلای ما آقاهه وارد خونه میشد همه بینیشون رو میگرفتن انقدرررر بوی بدی میداد پاهاش خانمش میگفت ازاین پماد میزنم واسش خیلی بهتر شده