2777
2789
عنوان

بچه دوم

87 بازدید | 5 پست

کسی برای بچه دوم اقدام کرده؟وضع مالیتون چطوره؟

من خودم طرفدار تک فرزندیم دخترم امسال میره کلاس اول خوشحالم که از اب و گل دراومده هم از نظر مالی هم روحی و جسمی واقعا توانایی ندارم بچه بیارم دوباره بزرگ‌کنم حالا شوهرم نظرش عوض نمیشه و میگه بعدا مثلا یکی دوسال دیگه بچه دار شیم بچمون تنها نباشه از طرفی چون اجازه عمل بینی و ژل و خلاصه کارای زیبایی بهم نمیده زندگی خیلی مرفهی ندارم شمشیر از رو بستم که یا نمیارم یا باید اجازه این کارا رو بهم بدی حتی تعهد محضری الان دعوا کرده باهام میگه ازت شکایت میکنم حق با منه یا ایشون؟میتونه شکایت کنه؟دادگاه حق به کی میده؟

الان دختر من دو سال و نیمشه. اگر بخوام بیارم (شرایط از این وضعیت نابسامان دربیاد) تا ۴ نهایتا ۵ سالگیش اقدام میکنم. اگر به هر دلیلی تا اون زمان نشد دیگه نمیارم. فکر اینکه ۱۰ سالش بشه و از اول بچه داری کنم واقعا برام ازار دهنده س. مثلا یه کلاس اولی داشته باشم یه کنکوری! با این اختلاف سن نه همبازی میشن نه همو درک میکنن. دو تا تک فرزند بزرگ میکنین

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز