2821
2789
مطمعنا جلوتر از آدمی هسی ک حتی تو فکرشم نیس نا آدما کمال‌گراییم سریع ناامید میشیم

هی دارم میگم شقایق انقدر کمالگرا نباش 😂 باز یکی از وسایل باشگام کم میاد میگم نمیرم 🤦🏻‍♀️😂

منم امروز همین تصمیم رو گرفتم البته ورزش میکنم ولی درباره قند و شکر و چیپس که هر شب میخوردم

نگا مثلا من میوه خیلی دوست دارم جاش میوه میخورم چرا این چیزا بخورم من حتی خودم دوغ محلی کنار غذا دوست دارم در این حد یعنی خودم زیاد تمایل ندارم ولی تا الانم جلو خودم نگرفتم ولی الان دیگ میخوامبگیرم من ماهیت بار چیپس میخورم یا چیزای دیگ الان دیگخیلی میخوام کمش کگم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هی دارم میگم شقایق انقدر کمالگرا نباش 😂 باز یکی از وسایل باشگام کم میاد میگم نمیرم 🤦🏻‍♀️😂

من انگیزم پوست خوبه بخاطر داشتن پوست خوب میخوام همه کار کنم روتین خوب و تغدیه خوب

نگا مثلا من میوه خیلی دوست دارم جاش میوه میخورم چرا این چیزا بخورم من حتی خودم دوغ محلی کنار غذا دوس ...

من نوشابه تو خونه نمیخورم اخر هفته ها میخوریم ولی شکلات و اینا میخورم تو طول روز الان خرما جایگزین کردم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792