2777
2789

خیلیا معلولن خیلیا بیمارن خیلیا شوهرشون معتاده یا زندانه یا بیکاره و متاسفانه بچه هاشون خیلی اذیت میشن

و معمولا چون عده ای از اونا فقر فرهنگی هم دارن متاسفانه تعداد بچه ی بیشتری رو به دنیا میارن

تمام تلاشمونو کنیم تا به نیازمندان کمک کنیم 

نگیم وظیفه فلان ......هست خب وقتی. اونا به اندازه کمک نمیکنن خودمون باید در حق همدیگه مهربون باشیم

چه طور میتونیم کمک نکنیم وقتی یه نوزاد رو از نداری شیر نمیدن و با اب قند ارومش میکنن و هزار بیماری و نقص به خاطر تغذیه بد پیدا میکنه😔

خیلی از شهر ها مکان هایی برای مراقبت از معلولین هست متاسفانه معمولا کنترل ادرار و...ندارن و مجبورن از پوشک استفاده کنند و هزینه هاشون زیاده و متاسفانه بودجه کمی دارن سعی کنیم بهشون در حد توانمون رسیدگی کنیم

🖍️🖍️🖍️🖍️دوستان دقت کنید من میگم به ادم محتاج واقعی که توان کار کردن نداره یا بچه های فقیر یا زنان بی سرپرست و..........🔖🔖🔖🔖🔖🔖

والا انقد کمک کردم ک حساب خودم خالی شده موندم تااخرماه چکار کنم🤣🤣

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔💔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

با سلام احترام باکسب اجازه از استارتر

دوستان دایی من جانبازی بود که 4سال اسارت کشید تازه فوت شدند

اگر موافق باشید  برا شادی روح  همه اموات و آزدگان فوت شده ختم قران بگیریم

26مرداد سالروز آزادی آزدگان مبارک 

آزدگان گردن همه ملت حق دارند 🙏😭

تاپیک اخرم جزء دلخواه میتونید انتخاب کنید

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

وضعیت فاجعه باره

من دلم به حال بچه هایی میسوزه که چقدر استعداد دارند ولی پشتوانه مالی ندارند

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

دقيقا 

واقعا فقيرا هرچي بيشتر زندگي ما بدتر چون فساد زيادتر ميشه و تو زندگي كا تاثير داره 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب