2777
2789
عنوان

بازم بحث بین من و مادرشوهر دخالت کن

896 بازدید | 137 پست

ما تصمیم داشتیم بچه دار شیم و من خیلی ادم ترسویی هستم و دوست دارم سزارین عمل شم دردو متوجه نشم حالا مادرشوهرم همش رو اعصابمه میگه نه باید فقط طبیعی عمل کنی سزارین چیه همش باعث مریضیه . من نمیدونم با این چیکار کنم هنوز که حامله نشدم اینجوری میکنه وای به بقیش همش تو همه چی دخالت میکنه و اگه من گوش ندم به حرفش میگه دختر لجبازی هستی 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر خودته که همچین موضوع شخصی رو با همه در میون میذاری نوع زایمانتو واسه چی اعلام میکنی هنوز که ب ...

من درمیون نذاشتم و چیزی نگفتم خودش یهو گفت اکه یه زمانی حامله شدی فقط طبیعی باید زایمان کنی نری دنبال سزارین

وای تو هنوز باردار نشده چرا در باره این جیزا با بقیه حرف میزنی......هر چی گفتن فقط گوش بده...بعدش دو سه روز به زایمان مونده اعلام کن میخوام سز بشم....هر چی دوس دارن بزار بگن....اصلا اهمیت نده....

یه ضرب المثل هست یادم‌بیاد میگمش‌....

شما‌هنوز اقدام نکرده بفکر حرف مادرشوهری ...کل کن شما باردار شو فعلا تا اون موقع ..دکتر تشخیص میده..بعد اینکه هر حرفی که مادر شوهر میزنه چون اون زده که بد نیست...زایمان‌طبیعی عوارض خیلی کمتری داره.ودر نهایت تصمیم با خودته...حالا فعلا شما برو تو‌فکر بچه بعد تا اون موقع

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
من درمیون نذاشتم و چیزی نگفتم خودش یهو گفت اکه یه زمانی حامله شدی فقط طبیعی باید زایمان کنی نری دنبا ...

گوش کن فقط بعد کار خودتو کن اهمیت نده اصلاااااا ن بگو اره ن بگو ن انگار تی وی حرف میزنه 

وای تو هنوز باردار نشده چرا در باره این جیزا با بقیه حرف میزنی......هر چی گفتن فقط گوش بده...بعدش دو ...

من اصلا حرفی نزدم درباره زایمانم . عروس خواهرش سز شده تازگی به من میگف تو نباید مثل اینا باشی فقط طبیعی خوبه

من اصلا حرفی نزدم درباره زایمانم . عروس خواهرش سز شده تازگی به من میگف تو نباید مثل اینا باشی فقط طب ...

شما بگو تا اون موقع خدا بزرگه

کی مرده کی زنده😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟