2777
2789
عنوان

استادم بهم گفت خوشگل تر شدی

980 بازدید | 25 پست

امروز رفته بودم جایی اتفاقی استاد سابقمو دیدم ( آشنای شوهرمم هست)بهم گفت خوشگل بودی خوشگل تر شدی منم گفتم ممنونم ولی حس بدی گرفتم ازش 

حسن طبیعیه بنظرتون

درخواست دوستی ندید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بدم اومد

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

عییی

چه هول و بی شخصیت حست کاملا طبیعیه مرتیکه بی نزاکت

برای قاطعیت جنایتکار بودن چهره قبیح ابر فاسد جهان عن ریکا جنایت #۱۶۸ میناب کافیست برای افرادی که قبل از این به هزار راه برای تطهیر این دولت جانی پدوفیلی متوسل میشدند. آقا فرهاد سس بزن با صندوق کچاپت سس خرسی و شخم بزن ✌️🫢تاریخ تکرار شد باز هم حسینی دیگر در کربلایی دیگر به همراه خانواده و کودک شیر خواره اش قربانی و فدای حق طلبی و عدالت خواهی شد ولی این بار فرق میکند در حالی که ۱۴۰۰ سال پیش مردم آن زمان با سکوتشان معرکه در کربلا به پایان رسید این بار فرزندان سلمان با قیامی مختار گونه میدان معرکه را برای نابودی کامل فرزندان نامشروع آل امیه ادامه دادند تا به جهان نشان دهند ریشه انقلاب اسلامی ایران در دهه ۴۰ یا ۵۰ نیست که ریشه اصلی آن به قتلگاه حسین بن علی و یارانش که فریاد هیهات منا الذله را برای یاد دادن مقاومت و زانو نزدن برای ظلم و حرف زور سر میداند هست. اما وظیفه ما از این پس سنگین تر خواهد بود ما نباید برای انتقال اخبار این حماسه به نسل های بعد منتظر تاریخ نویسان و روزنامه نگاران دست روی دست بگزاریم یا حتا به کتاب های درسی آینده اکتفا کنیم بلکه باید عین روایت را با تفسیر و تحلیلی درست و منطقی در ذهن فرزندان خود شکل دهیم تا تحت تاثیر رسانه های تحریف گر قرار نگیرند آرزوی من سربلندی و پیروزی ایران و تمامی جبه های حق است نصر من الله و فتح قریب✊🇮🇷🇮🇶🇵🇸🇱🇧🇾🇪کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

من یه استاد خیلی ثروتمند دارم بعد از مدت ها یه قرار کاری باهم گذاشتیم بهم گفت نتونستم جلوی خودم و بگیرم خیلی زیباتر از قبل شدی 

کاملا متوجه م روم کراشه  

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

منم استادم بعد یه ترم منو دید اصلا نشناخت بعد که اسممو گفتم گفت چقدر تغییر کردی حالا موندم زشت شده بودم یا خوشگل 😐😑گفت فکر کنم چاق ترشدی 😑

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
من یه استاد خیلی ثروتمند دارم بعد از مدت ها یه قرار کاری باهم گذاشتیم بهم گفت نتونستم جلوی خودم و بگ ...

خیلی به نظرم موجه میومد اتفاقا جایگاه علمی و مالی خوبیم داره باورم نمیشد اینطور بگه استاد شما مجردن؟

درخواست دوستی ندید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز