2777
2789
عنوان

خانما کمک فردا مهمان دارم

123 بازدید | 13 پست

فردا از راه دور مهمان دارم

و واقعا خیلی برام مهمه وقتی کسی مهمانم هستش همه چی کامل باشه. احتمالا چندروز هستن

وعده اول میخام قورمه سبزی و مرغ شکم پر بزارم

هرراهی برای خوشمزه شدن این دو غذا دارید بهم بگید

با توجه ب اینکه بچه کوچیک دارم بنظرتون نیازه برنج هم دو مدل باشه؟؟

یا پلو شویدو بزارم ی وعده ماهی همراه ماهی باشه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین چون قراره جند روز بپونن پس نیاز نیست هر وعده چند مدل غذا درست کنی

مثلا میتونی هربار یه کدوم از این غذاهارو درست کنی

قرمه سبزی، قیمه، اکبرجوجه، فسنجون،خورشت مرغ، سبزی پلو با ماهی، خورشت گوشت

چجوری هم قورمه سبزی میخورین هم مرغ  هرکی هرچی دوست داره بخوره هم بالاخره یه غذا خیلی زیاد میاد  به نظرم توی هر وعده یه غذا بزار به جاش مخلفاتو زیاد کن

من همیشه برای مهمونیام یه نوع غذا درست میکنم به جاش انواع دسرو سالاد سوپ نوشیدنی میزارم داخل سفره 

ما تو قورمه سبزی یکم رب انار و تمرهندی آب شده میریزیم خیلی طعمش رو خوب میکنه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
یه سوال .وقتی چند روز مهمون داری و غذات اضافه میاد تو وعده بعدی گرم میکنی میدی بخورن

بستگی داره. اکثر مهمونایی ک داشتم باهم راحت بودیم خودشون پیشنهاد دادن ک غذا هست از همون میخوریم. یا مثلا یچیز دیگ کنار اونم درست میکنم. البته من تنوع بیشتر برام مهمه یعنی سعی میکنم غذارو تو حجم ب اندازه درست کنم ولی با کیفیت باشه

حالا که چند روز هستن لازم نیست دو تا غذا بذاری با همهر وعده یه مدل بذار زیاد هم سهت نگیر مثلا قرمه س ...

چون اولین باره میان خونم زشته وعده اول تحویلشون نگیرم حس میکنم حسِ بد میگیرن. حالا اگر بمونه احتمالا خودشون پیشنهاد میدن مثلا شام هم میخوریم از همون. حالا منم کنارش ی ته چین درست میکنم مثلا

انواع ژله پودینگ پاناکوتا و.....

من اصلا بلد نیستم متاسفانه. الانم اومدیم خونه باغ چون خونمون آپارتمانی و خیلی کوچیکه. اینجا چیزای زیادی تو دسترسم نیس. در حد همون میوه و سالاد و نوشابه و سبزی و برنج و گوشت و مرغ و اینا اوردم

چند روز قراره بمونن

مشخص نیس فعلا وعده اول میان. حرفی نزدن از موندن اما خب راهشون دوره. احتمالش زیاده ک میمونن. بستگی ب رفتار میزبان داره احتمالا. دوس ندارم کسی تو خونم معذب بشه و هی تو دلش بگه اگ نمیومدم بهتر بود.