niilo مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2175 عنوان غذا دادن به بچه 56 بازدید | 6 پست من با قاشق بزرگ به دخترم غذا میدم سختمه با قاشق کوچیک میگم تا دهنش رو باز کرده یه قاشق بزرگ بذارم دهنش دیگه کار بدی میکنم؟دو سال و نیمشه 1404/05/25 | 20:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11444 اتفاقا کار خوبی میکنی اگه اذیت نمیشه البته چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
niilo مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2175 نده بزرگ چطور؟داشتم فکر میکردم گفتم نکنه عادت کنه بزرگ هم شد لقمه بزرگ یا قاشق در دهنش بذاره؟
niilo مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2175 اتفاقا کار خوبی میکنی اگه اذیت نمیشه البته نه اذیت نمیشهچند وقت پیش زنداییم بهش غذا داده بود با قاشق کوچیک بعد میگفت دهنش رو کلی باز میکرد خیلی گشنش بود😅گفتم نه با قاشق بزرگ بهش میدم آخه
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11444 نه اذیت نمیشهچند وقت پیش زنداییم بهش غذا داده بود با قاشق کوچیک بعد میگفت دهنش رو کلی باز میکرد خیل ... منم ب بچم با قاشق کوچیک میدادم زود خسته میشد میگفت دیگه نمیخوام. خودمن خسته میشدمالان چند روزه با قاشق بزرگ میدم بهتره چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜