2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 74 پست
از دست شوهرمم اعصابم داغونه که نتونست قانعشون کنه که نیان.۲ روزه با هم سر خونواده ی عوضیش حرف نمیزنی ...

اون بیچاره ک نمتونسته بکه ک نیان خودشون بایددرک کنن دیگه

آنچه دل خواست نه آن می شودهرچه خدا خواست همان میشود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من باشم خوب رفتار میکنما ولی یه جایی اون وسطا که پرسیدن از مامانت اینا چه خبر؟میگم میخواستن بیان پیشمون ولی دیدن شما میاین دیگه گفتن جا نیستو اینا نیومدن.به گوششون بزن.شاید واقعا به این قضیه فک نمیکنن.بعدم داری میری حواست باشه اگه از اون خانواده مزخرفا باشنو باهاشون بد تا کنی تا رفتی شروع میکنن به پر کردن شوهرت.بهتره خودتو کنترل کنی

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
عزیزم این ایام هم میگذره... شما میخای یه عمر  با این خانواده باشی.. عید رو بگذرون.. بعد برو خون ...

مامانم هم همینو میگه.ولی از اینکه دل خونوادم شکست ناراحتم داداش کوچیکم۱۰ سالشه. خیلی ذوق داشت بیاد خونمون.

حالم بد شد خستگی اون ی ماه ک پارسال خونت بودن استارتر همش اومد تو تنه من

آره منم خیلی زورم اومد

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

خب چرا اونا میان شما برین

واقعا شاخ در آوردم مگه میشه این همه روز مهمون

من ده سال ازدواج کردم سال اول خونمون هتل بود دیگه رک گفتم سختمه....  غیره اوایل ناراحت میشدن

الان عادت کردن 

آخه هر چیزی حدی داره

عصبی شدم ببخشید