2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

433 بازدید | 74 پست

۳ ساله ازدواج کردم یه دختر ۲ساله دارم .من و همسرم توی یه شهری هستیم که نه خونواده ی اون هستن نه خانواده ی من.پارسال خونوادش یک ماه قبل از عید اومدن تا ۱۰ فروردین با خواهر شوهرم و دامادشون موندن خونمون.  

از ۴ ماه پیش به شوهرم گفتم بگو مامانت اینا نیان که امسال خونواده ی من بیان پیشمون.آخه مامان من بچه مدرسه ای داره و توی طول سال نمیتونه جایی بره.دو روز پیش فهمیدم که بازم امسال بدون اینکه خانواده ی شوهرم بهم بگن ،دارن میان.مامانم گفت حالا که اونا میان ما نمیایم.کلا خرج و مخارج و کمبودن جا و اینا رو بهونه کرد .ولی میدونم ناراحت شده.  منم به شوهرم گفتم یک هفته می مونم خونه و پذیرایی میکنم ازشون.بعدش واسم بلیط بگیر برم پیش مامانم اینا.حالم از خونوادش به هم میخوره.کاره بدی میکنم میخوام برم و بزارمشون توی خونم بمونن.؟؟؟؟؟؟شوهرم مرخصی نداره که باهام بیاد پیش خونوادم.اگه بمونم دیوونه میشم از حرص خوردن.فردا شب که اومدن رفتارم باهاشون چه جوری باشه؟

برو پيش خانوادت منو شوهرم قراره ٧ عيد بريم پيش خانواده هامون ولي با اين حال اسرار كردم من اسفند برم زودتر از اون قبول نكرد 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من ک رفتارت معمولی باشه اون هفته اول هم ک خونتون هستن خوب رفتار کن بعد یه هفته هم عذرخواهی کن ک میخوای بری پیش مامانت بعد این همه مدت و بهشون بگو راحت باشن و بهشون خوش بگذره😊😄خودتم بدو بدو برو هفته دوم پیش مامانت و خوش بگذرون

عزیزم این حق شماس ک در طول سال ک مرخصی ندارید عیدوپیش خانوادت باشی از اونا یه هفته پذیرایی کن بعدم برو من بودم چنین کاریو میکردم

آنچه دل خواست نه آن می شودهرچه خدا خواست همان میشود

عزیزم این ایام هم میگذره... شما میخای یه عمر  با این خانواده باشی.. عید رو بگذرون.. بعد برو خونه مامان اینا.. مامانت اینا هم تابستون میان خونتون. به نظرم خودتو خراب نکن. گاهی آدم یه شرایطی رو باید تحمل کنه. مجبوره