2777
2789
عنوان

با 4️⃣0️⃣ میلون🎀

93 بازدید | 9 پست

بچه ها بابام بهم گفت من ۴۰ میلون بهت میدم اگه دوست داری کار کنی برای خودت یه کسب کار راه بنداز دیدم عرضه داری بیشترم بهت میدم 

الان من موندم چه کسب کاری راه بندازم ؟

دانشجو هم هستم نمیتونم تمام وقتم رو بزارم براش

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میتونی انلاین شاپ بزنی

بهش فکر کردم 

ولی واقعا نمیتونم 

خیلی دردسر داره

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اره منم موافقم خودمم بخاطر همین شروعش نکردماکه گوشی و لپتاپ نمیخوای طلا بخر حراقل ارزشش از بین نره

میدونی میخوام یه کار باشه

ولی واقعا گیجم 

یه جا سرمایه گذاری کن احتمالش زیاد نیست کاری مثل آنلاین شاپ بگیره

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

یه جا سرمایه گذاری کن احتمالش زیاد نیست کاری مثل آنلاین شاپ بگیره

اره اینم هست