2777
2789
عنوان

خرید عید

605 بازدید | 12 پست

سلام دوستان میخاستم نظرتون رو درباره ی مانتو فروشیهای تهران بپرسم به نظر شما کدومیک از این مکانهایی که میگم بهتره شانزلیزه.پاساژ امیراکرم.

نازی آباد هفت تیر

راستش تو محل ما همه مانتوها دوتیکه ان اونایی هم که یک تیکه ان مدل آستیناشون بده یک مانتو ساده و شیک میخام واسه مجالس اگر تو این روزا به این چندجا سر زدین لطفا بگین کحا مانتوهاش بهتر بود خودم هرسال یا از شانزلیزه میخرم یا امیراکرم حالا امسالو موندم فردا میخام بیام تهران خواستم نظرات شما رو بدونم  مانتو این سبکی بیشتر میپسندم البته تا حالا نازی آباد و هفت تیر نرفتم 

تعداد رای : 12
نظرسنجی
شانزلیزه
4
33%
امیراکرم
0
0%
هفت تیر
8
66%
نازی آباد
0
0%

گزینه هیچکدام مانتو اگه میخوای شیک باشه توی اپادانا مانتو اپادانا تو میرداماد راوک نبش میرداماد و شریعتی یکی هم انتهای میرداماده الان اسمش یادم رته   سمت پارک ساعی مانتو پرنس و جلوترش هم چند تا هست مانتو مینیاتور هم 6 تا کوچه بالاتر از پارک ساعی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای من امروز باشوهرم رفتیم نمایشگاه دوتامانتوی عالی و شیک دیدم! حالا اگه مانتو نخریده بودم عمرا همچین چیزایی پیدامیشد😕 قیمتشونم 85تومن بود

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
وای من امروز باشوهرم رفتیم نمایشگاه دوتامانتوی عالی و شیک دیدم! حالا اگه مانتو نخریده بودم عمرا همچی ...

سلام کدوم نمایشگاه رفتین.آدم اینجور مواقع چقدر حرصش میگیره

گزینه هیچکدام مانتو اگه میخوای شیک باشه توی اپادانا مانتو اپادانا تو میرداماد راوک نبش میرداماد و شر ...

ممنون از راهنماییتون این عکسی هم که گذاشتم تو قیطریه اس مانتو ونیسا 

سلام کدوم نمایشگاه رفتین.آدم اینجور مواقع چقدر حرصش میگیره

البته اینایی که شما عکسشو گذاشتین تو سلیقه ی من نیس، اونا جلوباز و طرحای سنتی شاد داشتن و آستینشونم سه ربع و یکمم پفی بود! خیلی ناز بودن😍

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

عزیزم من نازی ابادو رفتم.بد نبود مانتوهاش.افسریه و جمهوری هم رفتم.در حال حاضر از نظر من تمام جاها مانتوها عموما شبیه همه.مگه اینکه نهایتا یکی دو تا مدل خاص و زیبا پیدا کنی.من هفت تیر نرفتم ولی سالای قبل رفته بودم زیاد مانتوهاشو نپسندیدم.

البته اینایی که شما عکسشو گذاشتین تو سلیقه ی من نیس، اونا جلوباز و طرحای سنتی شاد داشتن و آستینشونم ...

مشکل منم همین مانتوهای جلو باز و آستین پفی اصلا دوست ندارم چون زود از مد میفتن