2777
2789
عنوان

بچه ها عکس سفره عید واس عروس دارین؟

771 بازدید | 16 پست

از سفره های خودتون یا فامیلاتون عکس دارین؟یا ایده واس وسایلای سفره چی؟مامانم عیدیمو  شنبه میاره اولین عیدمه یکم از وسایلامو درس کردم میخام ببینم میشه بهتر از اینم باشه؟

والا من همین الان از چیدن وسایل جاریم فارغ شدم  از این ظرفای لعابی ابی گرفتیم و ایینه شمعدون و حوض لعابی فیروزه ای

ما متاسفانه رسم مسخره ای دارم مخلفات زیاد میذاریم!!

اجیل ها رو لایه لایه ردیفی ریختیم توی تنگ های شیشه ای بزرگ شیرینی ها رو هم همینطور ریختیم توی جام شیشه ای بزرگ

دیگه برنج و مرغ و ماهی و نارنج کاهو باقلا روغن میوه و چند جعبه شیرینی  رو همش پاپیون صورتی زدیم

البته کاهو ها و باقلا هارو توی زر ورق پیچوندیم بقچه کردیم

در کل کار خاصی نبود ولی کنار هم خوشکل شدن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من همین الان از چیدن وسایل جاریم فارغ شدم  از این ظرفای لعابی ابی گرفتیم و ایینه شمعدون و ...

منم عروسک گرفتم واس هفت سینم میزارمشون رو سبزه شکل گل کردم6تا گلبرگه وسطشم هاپو میزارم اجیلم مث تو ریختم توی تنگ ولی تخمه و باسلوق و شیرینی و ژله هام مونده

تو عید کدو حلوایی نمیزارن؟

ما نمیزاریم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
منم از هر کی میپرسم میگن هیشکی نمیزاره مامانم گیر داده بزاریم منم نمیخام گفتم از شمام بپرسم

حالا دلسو نشکن بزار بیارن

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘
منم از هر کی میپرسم میگن هیشکی نمیزاره مامانم گیر داده بزاریم منم نمیخام گفتم از شمام بپرسم

تو میوه هامون آناناس و نارگیل توت فرنگی بود غیر از چیزای مرسوم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خوبن عزیزم

عکس از 7سینت نداری؟