2777
2789

دخترم 19ماهه هست.. یک لحظه نشستن تو کارش نیس. نمیشه باش مهمونی بازار یا خرید رفت دیشب بردم واسش خرید کل دکور مغازه پیاده کرد.. یه چیزی میگم یه چیزی مشنوید. تو فامیل شناخته شده هست به شیطنت.از لحاظ فعالیت و شیطنت با هم سن و سال اش واقعا فرق داره. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

علائمشم واسه بچه من. 

این بود که:

یه جا نمیشست همش درحال دویین یا پریدن بود. اگرم رو مبل میشست همش پاهاشو تکون میداد. ناخن میجوید از استرس زیاد. وسایله دیگرونو ازشون میگرفت پرت میکرد اینور اونور. کبریت و چاقو فندکو قیچیو دست میزد. حرفم اصن هرچی میزدم بهش چشماش به لبایه من بود اما ذهنش یه جایه دیگه سیر میکرد و میکنه همچنان

بچه من ۳سالگیش داشت. الانم ۷سالشه داره همچنان 😖😕😕😕😕😕

عزیزم پیشه بیشتر توضیح بدی؟ یکی از نزدیکانم فکر میکنم این مشکل رو داشته باشه. تقریبا یکسالشه اصلا یه جا بند نمیشه دائم در حرکته. طوریکه بابا مامانش نوبتی غذا میخورن حتما باید دنبالش باشن حتی چند دقیقه هم با چیزی سرگرم نمیشه

دخترم 19ماهه هست.. یک لحظه نشستن تو کارش نیس. نمیشه باش مهمونی بازار یا خرید رفت دیشب بردم واسش خرید ...

الان بچه ها از ۱سالگی حتی از ۶ ماهگی دارن. چون من دیدم که میگم. الان بچه خواهرمم دختره خواب که اصن نداره از نوزلدیش تا الان که یه سالو نیمشه مفیده مفید شبانه روز شاید ۵ساعت بخوابه کلن. به همه چیم دست میزنه . همه جارم میریزه به هم حتی درو دیوارو میجوه به گفته مادرش

الان بچه ها از ۱سالگی حتی از ۶ ماهگی دارن. چون من دیدم که میگم. الان بچه خواهرمم دختره خواب که اصن ن ...

این خوابش خوبه و به حرف عکس العمل نشون میده. مثلا من باهاش بازی میکنم میخنده بعد میره پی شلوغ کاریش

عزیزم پیشه بیشتر توضیح بدی؟ یکی از نزدیکانم فکر میکنم این مشکل رو داشته باشه. تقریبا یکسالشه اصلا یه ...

بچه ها خواهرم دوقلوین جفتشون اینجورین. شبا ساعت ۱۲ شام میخورن ابجیم و شوهرش اونم نوبتی ایستاده رویه اپن.😕

از لحاظ تغذیه چیا توحاملگی تاثیر داره؟؟ من شنیدم کندرنباید زیاد بهورن

عاره من رفتم دکتر گف یکی از علائمه بیش فعالی کندر خوردنه دومیش قرصه اهنیه که خانما میخورن چه کمخونی داشته باشن چه نداشته باشن. و دیگریشم زود به دنیا اومدنه بچه وتو دسگاه موندنشو زود از شیر گرفتنشه. که همه این موارد واسه پسره من صدق میکنه

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، دختر ۴ ساله من مشکوک به اوتیسم بود که بعد کلی مصرف قرص و داروی شیمایی،

یکی  از دوستام خانم دکتر ساداتی رو به من معرفی کرد ایشون چون تخصصشون کودک هست با تستهای مختلف و بازی درمانی خدا رو شکر بیماری دخترم رو کنترل و العان خیلی بهتر شده 

از دوستانی که فرزندشون مشکوک به اوتیسم و یا بیش فعالی و یا هر اختلال دیگه ای که دارند، ایشون عالی هستند در ضمن کلینیکشون غرب تهران (شهر آرا) وشماره کلینیک ۸۸۲۶۷۰۴۰ و۸۸۲۶۷۰۶۸ و نمیدونم کارم درسته یا نه ،شماره موبایل ایشون۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ است اگه با خودشون هماهنگ کنید زودتر وقت میدن در ضمن دوستان ایشون تاکیدشون این هست هرچه سن کودک کمتر باشه درمان سریعتره 

من خواستم تجربه خودم رو با دوستان در میان بگذارم شاید مفید باشه.

2790
2778
2791
2779
2792