2777
2789
عنوان

شیر دهی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 28 پست

قهر که نکرده ،شاید به مشکل دیگه هست .مثلا زخم نوک سینه یا کوچیک بودن سر اون سینه .بچه منم سینه راستم کم می خورد چون میگن راست آبه چپ غذا .اولی که یک سالش که بود چپ مک میزد بعد آخر سر که خالی میشد می گفت دوغ دوغ ....بعد از راست می خورد .فکر کنم دوغش داخل راست بود 😂

قهر که نکرده ،شاید به مشکل دیگه هست .مثلا زخم نوک سینه یا کوچیک بودن سر اون سینه .بچه منم سینه راستم ...

نه مشکلش اینه که بینیش خشک میشه نمیتونه درست نفس بکشه الان قطره میریزم بینیش اما کلا این طرف میذارمش جیغ میزنه و نمی گیره لج کرده باهام 

می خوام ببینم کی یادش میره و آشتی میکنه معمولا ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کلا بچه ها یک سینه رو بیشتر میخورن مال منم اینجوری بود ولی خب نزار کلا نخوره چون شیر اون سمت خش ...

تو خواب بهش میدم اپا جدیدا شدید تر شده تا میفهمه راسته جیغ میکشه 

تازگیا اینجوری شدنپسرمنم از اولین روز پس زدتو مطب دکتر یکی شیر خودشو میداد بعد از سه ماه دیدمش گفت د ...

آخه شیر خشکم نمی خوره همین سینه امو میدوشم می خوره اونم آخر شب فقط 

تو رو خدا اگه تجربه دارین بگید چیکار کنم آشتی کنه ؟

نه والا من تجربه ندارم اگه خدا قسمت کنه فعلا ۶ هفته و ۳ روزمه ولی ۵هفته و ۶ روز رفتم دکتر گفت ضربان قلب نمیشنوم 😓😓😭😭😭

آخه شیر خشکم نمی خوره همین سینه امو میدوشم می خوره اونم آخر شب فقط

ببرش دکتر وزنش کم میشه اب بدنش کم میشه مشکل ساز میشه برات

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه والا من تجربه ندارم اگه خدا قسمت کنه فعلا ۶ هفته و ۳ روزمه ولی ۵هفته و ۶ روز رفتم دکتر گفت ضربان ...

میشنوی ایشالا ماهم هم این روزا رو گذروندیم الان که گفتی یادش افتادم آخی دوران بارداری قشنگه از تکوناش لذت ببر و تا می تونی استراحت کن که نی نی بیاد وقت استراحت نداری😍

می شنوی ایشالا دعا میکنم سلامت باشه و شمام دوره حاملگی خوب و راحتی داشته باشی و به سلامتی فارغ شی

ممنون ایشالا نی نی شماهم اشتی کنه به شوهرم نشون دادم پیانو آنقدر خندیده میگه مگه این فندقا قهرم میکنم🥹🥹ایشالا منم بفهمم چه معنایی داره