2777
2789
عنوان

شیر دهی

157 بازدید | 28 پست

دوستان نوزاد پنج ماهم باهام لج کرده و قهر کرده و سینه راستمو که چند بار زوری تو دهن کردم و پس میزنه و نمیگیره و قهر کرده چیکار کنم آشتی کنه 

الان تو خواب عمیق باشه میگیره اما تو بیداری اصلا حافظشون چقدره؟ می خوام یک هفته بهش تعارف هم نکنم بعد ببینم میگیره 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
یک هفته اصلا بهش اصرار نکنم
0
0%
دو هفته اصرار نکنم
0
0%
اصلا اصرار نکنم
0
0%
یکی و دوهفته دیگه یادش میره میگیره سینمو
1
100%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرخشکم میدی؟

کلا از اول با سینه راستم مشکل داشت یه مدت خوب میشد دوباره بعد چند وقت نمی گرفت 

تا الان که پنج ماهشه کلی روش رفتم (راههش ببرم بگیرهو ...)الان دیگه هیچ جوره تو بیداری نمی گیره 

مگه قهرو میفهمن؟؟؟؟

همون منم موندم چون تو اتاق تاریک یک هفته می بردمش و نمی فهمید کدوم به کدومه قشنگ می خورد اما الان دیگه اونجام فهمیده و نمی گیره 

با طعم شیرم مشکل نداره با سینمم مشکل نداره با خودم لج بازی میکنه 

نه بابا اون الان قهرو نمیفهمه شاید سینت تلخه با یچیزی شیرین کن ببین شاید دوست داشته باشه بخوره

اصلا تو دهنش نمیکنه که ببینه تلخه یا شیرین این طرف که میذارمش فقط گریه میکنه 

طعمش مشکل نداره چون تو اتاق تاریک میبردمش و نمی فهمید چی به چیه می خورد قشنگ تا جدیدا فهمید دوباره لج کرده باهام 

آخه چرا پس میزنن ؟؟ شیر خشک و اصلا نمی خوره

تازگیا اینجوری شدن

پسرمنم از اولین روز پس زد

تو مطب دکتر یکی شیر خودشو میداد بعد از سه ماه دیدمش گفت دیگه نمیخوره مگر اینکه خواب باشه دکتر گفته بود پس زده شیر خشک داد بهش

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40