2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2710 بازدید | 130 پست

ول کن تو رو خدااااا جو گیر میشین میاین اینجا تاپیک میزنین مردم رو دور خودتون جمع میکنین منتظر نظر مایی؟دست بردارین خواهشا این دم عیدی.بعدم فردا باز راست راست میاین همینجا تاپیک میزنین اصلا به چیزی که مینویسین فکر میکنین؟؟؟هیچ کسم منو ریپلای نکنم اینا رو گفتم چون انگار بیخودی اینجا یه عده مدش کردن .کسی واقعا به این درجه رسیده تو نی نی سایتم نمیگرده کار حرام خدا رو هی رو زبونا نندازین 

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب نوه خاله مادرم خودکشی کرد همون که خودشو از ساختمون پرت کرد  بنظرت کاره خوبی کرد  جز ...

شاید اونم حس پوچی و بی فایدگی میکرد و. الان دیگه درد روحی نداره

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ول کن تو رو خدااااا جو گیر میشین میاین اینجا تاپیک میزنین مردم رو دور خودتون جمع میکنین منتظر نظر ما ...

دوس دارم ریپلای کنممممممم😲😲😲😲😲

بیای جلو انگشت میکنم دماغم 😩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

vممنون  خیلی😭 کلا ۱۹سالش بود😭😭

الهییی تسلیت میگم.دلم ب حاله مامانش میشوزه امروز اعلامیشو دیدیم ادم میمونه چی بگه اخه.تقریبا هم سنه منه و ازآشناهای دوستام.همه متاثرشدن اخه ی جوون 19ساله تواوج خوشی زندگی چراباید همچین کاری بکنه.خدابیامرزتش 

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜

والا من چند باری قرص خوردم شستشو معدم دادن خیلی اوضاعم وخیم بود گلاب به روتون همش دستشویی بودم تا چند روز .یه بارم دستمو با چاقو زدم عمل کردم تا یه هفته اویزون بودم .دیگه حسش نیست خودکشی کنم 😂

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
آخييييي خيلي ناراحتم از ديشب همش تو فكرشم ميگك تو ميدوني دليل اصليش چي بود؟ اخه ميگن وضع ماليشونم ...

اره وضعشون خووبه هیچی کم ندارن  از پسر خالش پرسیدم گفت نمیدونیم دلیلش چیه احمق چرا اینطوری کرده 😭

میشه دعا کنید منم زودتر عروس بشم😍 
خودکشی قضاوت مردم رو دنبالش داره.من که خودم واسه حرف دیگران تره خورد نمیکنم ولی اونی که باید این حرف ...

وقتی حال من برای خانواده مهم نیست بعد مرگم مهمم؟!

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ول کن تو رو خدااااا جو گیر میشین میاین اینجا تاپیک میزنین مردم رو دور خودتون جمع میکنین منتظر نظر ما ...

والا اینم خیلی مسخرست تو نی نی سایت مد شده هر چی دلشون بخواد می گن تهشم می گن ریپلای نکنید !!!😑😑😑 

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀