2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شده عزیزم چرا بررسی نمیکنن ریششو 

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نداشتنش پیر نمیکنه اینکه یکی کنارش هست و پیشش نمیاد پیرش میکنه

عه شما 

من وقتی کاربر خاموش بودم تاپیکاتو دنبال میکردم :))

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

پس یعنی اونایی که مجردن همه پیر و چروکیدن 

برو باریگرارو ببین افسانه پاکرو از من ۲۰ ساله جوون تره😂

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بله متاسفانه و خیلی بده 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم باوان قشنگم الان چند ماهه که مهمون دلم شدی چقدر داشتنت قشنگه کوچولوی من تکونات زیباترین حس دنیاست و صدای قلب کوچیکت قشنگترین صدای دنیاست بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم🥹💋😍💙a🧿

حالارابطه تو متاهلی هم چندان هیجانی رو‌به ادم‌نمیده وای درکل بله ضررداره

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.