2777
2789
نه مثلاً زیست‌شناسی و مشتقاتش منظورم بود. به‌نظرم همیشه یه درصد احتمال بده ممکن باشه سال‌های بعد نظر ...

آخه بازار کار زیادی نداره متاسفانه یا لاقل جاهایی که من خوندم اینجوری دستگیرم شد

درسته حق با شماست و خب این سه رشته هم توانایی مهاجرت دارن اینطور نیست؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه بازار کار زیادی نداره متاسفانه یا لاقل جاهایی که من خوندم اینجوری دستگیرم شددرسته حق با شماست و ...

آره نداره صرفاً گفتم بهشون فکر کن. مشکلت با پیراها چیه؟

تعهدی بخونی گیری ایران. ضمناً مدتشون طولانی‌تره طرح دارن و تبدیل مدرک‌شون داستانه.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

❤️نه نمیزارن خانوادم امسال با دانشگاه میخوام بخونم واقعا نمیتونم این رشته رو تحمل کنم

بهترین تصمیم رو گرفتید امسال یکی رو می‌شناختم که پرستاری آزاد میرفت ولی همزمان برای پزشکی هم میخوند

امیدوارم موفق باشید و بهترین دانشگاه و رشته مورد علاقتون قبول شید

آره نداره صرفاً گفتم بهشون فکر کن. مشکلت با پیراها چیه؟تعهدی بخونی گیری ایران. ضمناً مدتشون طولانی‌ت ...

من مشکلی ندارم خانوادم میگن ممکنه حین رفتن به مراحل بالاتر اتفاقی پیش بیاد و نتونی ادامه بدی و کار مناسب برات نباشه واسه همین از اول برو چیزی که مدرک دکترا میده 

آره میدونم ولی خب ترازم کفاف نمیده به غیرتعهدی فکر کنم 

من مشکلی ندارم خانوادم میگن ممکنه حین رفتن به مراحل بالاتر اتفاقی پیش بیاد و نتونی ادامه بدی و کار م ...

درباره‌اش تحقیق کن اگر رتبه‌ات به پیراها بخوره پیراها هم خوبن. بخوای بمونی پشت واقعاً می‌خونی؟ 

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

درباره‌اش تحقیق کن اگر رتبه‌ات به پیراها بخوره پیراها هم خوبن. بخوای بمونی پشت واقعاً می‌خونی؟

فکر میکنم بتونم زیست سلولی مولکولی هم بیارم حداقل طبق این چیزای قلمچی اینا

آره خب راه دیگه‌ای ندارم و خب حداقل مدرسه هم ندارم راحت‌تر میتونم بخونم از اشتباهاتمم درس‌هایی گرفتم نمیدونم ولی فکر میکنم بهتر عمل کنم