نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
واقعاً تحقیق کردی در موردشون یا فقط سه تا رشته تاپو میخوای؟
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
میتونم بدونم سال چندمته؟ یکم درباره بقیه رشتهها هم تحقیق کن، بهجز پیراها منظورمه.
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
دوازدهم بودم امسالبه جز پیراها چه رشتههای دیگهای هست؟یه جورایی خودم شیمی محض یا کاربردی هم درنظر ...
عه خب پس. رشتههای زیستی مثلاً آینده خیلی خوبی برای مهاجرت دارن اگر هدفت باشه. یا همین شیمی که خودت گفتی تحقیق کن جای خوبی بیاری یحتمل.
رشتههای زیستی مثل مهندسی کشاورزی و مهندسی خاک؟ نه هدفم مهاجرت نیست و خب این رشتهها توی ایران بازار ...
نه مثلاً زیستشناسی و مشتقاتش منظورم بود.
بهنظرم همیشه یه درصد احتمال بده ممکن باشه سالهای بعد نظرت درباره مهاجرت عوض بشه. راهش رو برای خودت نبند.