2777
2789
دامپزشکی چطور؟

ازاد شهر های کوچیک شاید

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از رشته‌های پیراپزشکی چیزی رو دوست ندارم

واقعاً تحقیق کردی در موردشون یا فقط سه تا رشته تاپو می‌خوای؟ 

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

تحقیق کردم راجع‌بهشون و خب سه رشته تاپ هدفمه

می‌تونم بدونم سال چندمته؟ یکم درباره بقیه رشته‌ها هم تحقیق کن، به‌جز پیراها منظورمه.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

خیلی موفق باشیداز رشتتون راضی هستید؟

مرسی عزیزم 

نه چون منم علاقه به پزشکی داشتم ولی نیاوردم و نزاشتن پشت بمونم بخاطر همین تا الان که دارم میرم ترم سه فقط بدی های این رشته رو میبینم 

اگر علاقه داری به پزشکی بمون پشت و بیخیال همه چی باش و فقط بخون 

❄️

منطقه یک ؟ من همه حا رو زدم هیچی نیومد منطقه یک با این تراز فقط بهداشت دولتی میده

نه منطقه ۲

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

می‌تونم بدونم سال چندمته؟ یکم درباره بقیه رشته‌ها هم تحقیق کن، به‌جز پیراها منظورمه.

دوازدهم بودم امسال

به جز پیرا‌ها چه رشته‌های دیگه‌ای هست؟

یه جورایی خودم شیمی محض یا کاربردی هم درنظر دارم اگر دانشگاه سراسری بیارم

مرسی عزیزم نه چون منم علاقه به پزشکی داشتم ولی نیاوردم و نزاشتن پشت بمونم بخاطر همین تا الان که دارم ...

خیلی ممنونم

خب نمیتونید یک ترم مرخصی بگیرید و واسه کنکور بخونید؟

دوازدهم بودم امسالبه جز پیرا‌ها چه رشته‌های دیگه‌ای هست؟یه جورایی خودم شیمی محض یا کاربردی هم درنظر ...

عه خب پس. رشته‌های زیستی مثلاً آینده خیلی خوبی برای مهاجرت دارن اگر هدفت باشه. یا همین شیمی که خودت گفتی تحقیق کن جای خوبی بیاری یحتمل.

عه خب پس. رشته‌های زیستی مثلاً آینده خیلی خوبی برای مهاجرت دارن اگر هدفت باشه. یا همین شیمی که خودت ...

رشته‌های زیستی مثل مهندسی کشاورزی و مهندسی خاک؟ 

نه هدفم مهاجرت نیست و خب این رشته‌ها توی ایران بازارکار خوبی ندارن درسته؟

رشته‌های زیستی مثل مهندسی کشاورزی و مهندسی خاک؟ نه هدفم مهاجرت نیست و خب این رشته‌ها توی ایران بازار ...

نه مثلاً زیست‌شناسی و مشتقاتش منظورم بود. 

به‌نظرم همیشه یه درصد احتمال بده ممکن باشه سال‌های بعد نظرت درباره مهاجرت عوض بشه. راهش رو برای خودت نبند.