2777
2789

داستان طلاق و شغل و زندگیم هست 

بخونین

۱۵ سالگی بابام مرد شوهرم دادن نامزدی بخاطر اینکه معتاد بود طلاق گرفتم 

۱۸ سالگی یه مغازه تولیدی باز کردم الان بعد ۳ سال عالی شده لباس تولید میکنیم از اپارتمان و باغ و پسته ای که بابام گذاشته درآمدم خوبه 

مامانم گیر میده یه مسافرت نمیتونم برم 

همش فکر میکنم اون بدبختم کرده 

میخوام دوباره خودکشی کنم 

اگه میخونی یه جمله برام بنویس صبح بخونم

خسته شدم دارم گریه میکنم 

میخوام تولیدیو ببندم 

برم نباشم 

دوباره خود کشی کنم 

از مامانم متنفرم 

یه جمله برام بنویس صبح که خوندم امید بگیرم 

لطفا

مهمه برام

عشق گاهی در یک نگاه معنا میگیرد🤍M💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با برداشتی که از خوندن چند خط اول داشتم اینه که تو خیلی دختر قوی و با اراده ای هستی 

تا اینجا عالی قدم برداشتی،بعدشم گل می‌کاری 

مطمئنم

فقط بدون خدا هواتو داره 

خودتو بسپار بهش و برو جلو

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

5 سال دیگه وقتی تو خونه ی مستقل خودت نشستی و از تو خونه با گوشیت کارای تولیدیت رو راست و ریست میکنی ،وقتی داری برای سفر هفته ی دیگه ت برنامه ریزی میکنی...

به این روزات میخندی❤️

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

عزیزم زندگی هنوزم قشنگیاشو داره گاهی ممکنه باب میل ما نباشه اما این ماییم ک میتونیم رو پای خودمون وایستیم و محکم ادامه بدیم 

ناامید نشو امیدت فقط ب خدا باشه 

تو هنوزم قوی هستی هنوزم میتونی برای خودت بهترین باشی قشنگم ♥️

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

منم مادرم بیچاره و بدبختم کرد . منو داد به پسر هیچ چی فامیل که ده سال ازم بزرگتتره . 

در حالی ک یه خاستگار خوب داشتم که منو میخواست .

بعد ده سال طلاق گرفتم .

مهریه بهم نداد 😔 دستمم خالیه 

الان داشتم فکر میکردم از کی دو میلیون قرض کنم .

خداروشکر کن کار و درامد داری 

میخوای دوست بشیم صحبت کنیم من هستم

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

دوست دارم صبح نباشم ۴ ماه پیش موهامو از ته تراشیدم الان کوتاه 

سر کوفتای مامانم نابودم کرد مامانا اگه اینو میخونین با زندگی بچه هاتون اینکارو نکنین

عشق گاهی در یک نگاه معنا میگیرد🤍M💍

تو 18 سالگی تولیدی داری؟

والا باریکلا نه سختیایی که تو کشیدی رو خیلیا درک میکنن (ازجمله خودم) 

نه این پشتکار و صبری که تو داری رو خیلیا دارن 

تنها جمله ای که میتونم بگم اینه که با این هوش و مدریتی که تو زندگی داری و تونستی خودتو جمع و جور کنی حیفه جواب زحمتاتو نبینی 

کسی از آینده خبر نداره یا خیلی بد میشه یا خیلی خوب

حیفه نبیبنی چه اتفاقایی قراره بیافته 

با پافشاری و صبر میتونی یه آینده ی خوب رو ببینی 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام