2777
2789
عنوان

بچه سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 60 پست

بچه ها تازه به حرف میان اسم‌ خودشون رو میگن، شما هم زیاد باهاش حرف بزن قصه بگو، هر کاری تو خونه داری انجام میدی مرحله به مرحله براش توضیح بده، تلویزیون و گوشی هم تعطیل

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم تا سه سالگی هیچ حرفی نمی زد.چند بار برادرم بهم گفت ببرمش دکتر.ولی بعد سه سال قشنگ و واضح حر ...

کلمه هم نمیگفت؟

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

سلام عزیزم وقت بخیر

شرایط فرزند گلتون چطوره از لحاظ درک و دستور پذیری و توجه مشترک؟

مثلا تا حالا شده از چیزی که خوشش میاد رو با اشاره به شما نشون بده؟

دخترم ۲۲ ماهشه علایم فرزند شما رو در دوسالگی داره خیلی نگرانم میشه کمکم کنید🙏

سلام عزیزم وقت بخیرشرایط فرزند گلتون چطوره از لحاظ درک و دستور پذیری و توجه مشترک؟مثلا تا حالا شده ا ...

سلام خدارو شکر الان خیلی خوب شده کلمه میگه و بعضی اوقات جمله میگه

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
خداروشکر الهی عاقبت بخیر بشهروش درمانی خاصی انجام دادید یا بمرور زمان خوب شد؟

سعی کردم بیشتر بیرون ببرم و باهاش صحبت و بازی کنم

سعی کردم بیشتر بیرون ببرم و باهاش صحبت و بازی کنم

الان خودتون با اینکه دکترا رد کردن حس میکنید اتیسمه؟

با منظور و هدف صداتون میکنه؟

هرکاری ازش بخواید انجام میده؟منظورم دستور پذیریه

الان خودتون با اینکه دکترا رد کردن حس میکنید اتیسمه؟با منظور و هدف صداتون میکنه؟هرکاری ازش بخواید ان ...

آره تقریبا ۹۰درصد این موارد رو داره 

و خودم هم دیگه علامتی از اوتیسم نمیبینم

آره تقریبا ۹۰درصد این موارد رو داره و خودم هم دیگه علامتی از اوتیسم نمیبینم

من پسرم خیلی مثل پسر شماست

موقع شیرخوردن اصلا نگاهم نمیکنه ولی باهاش بازی میکنم میخنده با سینه و لباسم خیلی بازی میکنه و مدام دست میکشه رو بدنم

در خونه رو باز و بسته میکنه

عاشق کفگیر و ملاقه و در قابلمست

یه چیزی میندازم رو صورتم میاد میکشه

با گوشه چشم نگاه میکنه

عاشق چرخوندن چرخ ماشینه

تقریبا هر چیزی که از بچتون گفتید پسر من داره

پسر شما ردیف چینی هم داشت؟

الان چطوره؟کامل منظورشو میرسونه؟

از ضمیر من استفاده میکنه؟

آره و نه رو میگه؟

باباشو صدا نمیکرد الان صدا میکنه؟

خانه بازی اینا میبرید الان پامیشه با بقیه بازی کنه؟

ببخشید من روز به روز حالم بدتر میشه

من پسرم خیلی مثل پسر شماستموقع شیرخوردن اصلا نگاهم نمیکنه ولی باهاش بازی میکنم میخنده با سینه و لباس ...

سلام 

من پسرم الان خیلی خوب شده شروع به صحبت کرده ولی خوب نه در حد هم سن هشت

از ضمیر من استفاده میکنه و من و باباش هم صدا می‌کنه 

خانه بازی میبرم با بقیه بازی نمیکنه و خودش بازی می‌کنه ولی با بچه ها خواهرم که اشناتر هستن بازی می‌کنه.

عزیزم بچه شما خیلی کوچیکه به خودت استرس نده .

سلام من پسرم الان خیلی خوب شده شروع به صحبت کرده ولی خوب نه در حد هم سن هشتاز ضمیر من استفاده میکنه ...

یادتون هست کی اشاره کرد؟

دقیقا رفتارای پسر شمارو داره هرچی میگید همونه یعنی مو نمیزنه

تازه بچه شما صداش میزنید جواب میداد مال من که هنوز بعضی وقتا به اسمشم حتی برنمیگرده 

دقیقا رفتیم زمین شن تکون نخورد ولی توپ باری دوست داشت

میره در و باز و بسته میکنه کشو رو میبنده باز میکنه در قابلمه رو میزاره برمیداره مرتب و هی تکرار میکنه

یادتون هست کی اشاره کرد؟دقیقا رفتارای پسر شمارو داره هرچی میگید همونه یعنی مو نمیزنهتازه بچه شما صدا ...

اشاره تقریبا دوسالگی ولی دقیق یادم نمیاد 

پسر منم اول از شن بازی و رنگ انگشتی خوشش نمی‌آمد چون آشنایی نداشت بعد چند بار کم کم ترسش ریخت الان فقط کافیه یه رنگ انگشتی بخش بدم سر تا پاشو رنگ می‌کنه.

در مورد این رفتار های تکراری که میگین چقدر تکرار میکنه و در حین این کار متوجه محیط هست؟

تا حالا جایی بردین برای ارزیابی؟

اشاره تقریبا دوسالگی ولی دقیق یادم نمیاد پسر منم اول از شن بازی و رنگ انگشتی خوشش نمی‌آمد چون آشنایی ...

تو ۵ماهگی فیلمشو برای یک مشاور فرستادم گفت طبیعیه

بعدش پیش دکتر معز و اعصاب بردم اونم کفت طبیعیه

ماه پبش هم فوق تخصص نوزادان ویزیت کرد گفت طبیعیه

ولی پیش روانشناس کوذک تا حالا نبردم

بله در حین بازی حواسش به همه چی هست من یواشکی ازش دور شم هم میاد دنبالم یا نهایت چند دقیقه بعد میاد دمبالم میگرده پیدام کنه

ولی عقب عقبی راه میره

دور خودش مبچرخه