2777
2789
عنوان

بچه سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 60 پست
تو ۵ماهگی فیلمشو برای یک مشاور فرستادم گفت طبیعیهبعدش پیش دکتر معز و اعصاب بردم اونم کفت طبیعیهماه پ ...

عزیزم زیاد به چرخیدن حساس نباش انگار تو یه سنی دوست دارم منم پسرم دور خودش می‌چرخید به مامانه دیگه هم که من تو همین سایت باهاش آشنا شدم و اون هم نگران پسرش بود با هم صحبت می‌کردیم و الان هم باهاش در ارتباط هستم پسر اونم دور خودش می‌چرخید ولی هم پسر من و هم پسر اون بعد یه سنی از سرشون افتاد .

سعی. من زیاد باهاش بازی و صحبت کنی و بیرون ببرید  اگه میتونی ببر کارگاه مادر و کودک خیلی خوبه من پسرعمو بردم خیلی خوب بود .

با هم سن هاش بازی می‌کنه و تعاملش خوب میشه .

اگه شرق تهرانی من جای خوب بلدم بهت معرفی کنم.

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
عزیزم زیاد به چرخیدن حساس نباش انگار تو یه سنی دوست دارم منم پسرم دور خودش می‌چرخید به مامانه دیگه ه ...

ممنونم

من کارگاه مادر و کودک میبردمش تو 6-7 ماهگی ولی الان هر اخر هفته خانه بازی میبریمش چون شاغلم در طول روز نمیتونم ببرمش 

من سمت غربم خیلی دور میشه برام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونممن کارگاه مادر و کودک میبردمش تو 6-7 ماهگی ولی الان هر اخر هفته خانه بازی میبریمش چون شاغلم در ...

خانه بازی هم خیلی خوبه مهم اینه که تو جمع بچه ها باشه .

منم شاغل بودم ولی متاسفانه دیگه از دوسالگی پسرم نرفتم .

شما مهد میذارین یا برایش پرستار گرفتین

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
خانه بازی هم خیلی خوبه مهم اینه که تو جمع بچه ها باشه .منم شاغل بودم ولی متاسفانه دیگه از دوسالگی پس ...

مادرم نگهش میداره

خیلی باهاش بازی میکنه ولی مشکل اینجاست بچه دور و برش نیست

خیلی دوست دارم روزی 2ساعت بره مهد کودک ولی نمیشه خیلی مریضی زیاده و خیلی کوچیکه اگر جایی بخوره یا بزننش متوجه دورش نمیشه و این قضیه نگرانم میکنه

مادرم نگهش میدارهخیلی باهاش بازی میکنه ولی مشکل اینجاست بچه دور و برش نیستخیلی دوست دارم روزی 2ساعت ...

منم برای همین مهد نداشتم کسی هم نبود نگه داره بی خیال سرکار شدم 

کاملا طبیعی هست. بچه ها حتی تا یک سال ممکنه از کلمه ی من یا تو یا او استفاده نکنند و اسم بگن.
تلویزیون و مبایل و چیزهایی از این دست قطع بشه. بسیار باهاش حرف بزنید و بازی کنید و شعر بخونید. به صورت صوتی براش شعر و موسیقی کودکانه پخش کنید. کتاب های خیلی ساده بخونید. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

واقعا میترسم اصلا با اینکه یکسالشه ولی هنوز خیلی عقبه

پسر منم نسبت به هم سن هاش عقب تره

کوچک تر بود باهاش بازی میکردی؟

بیرون میبردی؟

پسر منم نسبت به هم سن هاش عقب ترهکوچک تر بود باهاش بازی میکردی؟بیرون میبردی؟

من از اول خیلی نسبت به همه چیش حساس بودم واسه همین 6ماهگی با اینکه نمیشنست بردمش کلاس مادر و کودک

واسش آهنگ میزاشتم میرقصیدم که دنبالم کنه

کتاب میخوندم

تی وی و موبایل بهش اصلا ندادیم حتی وقتی خونه والدینمونه

با این همه باز عقبه

به غیر ددد ماما و بابا دایزه واژگانش زیاد نشده

گوشه چشم بینی داره

بیشتز از اسباب بازی با وسایل خونه ور میره

هنوز موقع شیر نگاهم نمیکنه

چرخارو میچرخونه

دور خودش میچرخه

عقبی راه میره

تقلید نداره

متوجه کلمه رفتن و بیا و بریم و بده و بشین نمیشه

حتی وقتی بای بای میکنیم متوجه معنی رفتن نیست بعضی وقتا پاهومونو محکم میگیره یا پشت سرمون گریه میکنه اما بعضی وقتا حتی روشم سمتمون نمیکنه

تا صبح میتونم از این ویژگی هاش بنویسم پسر شما مهمترین ویژگی واکنش به اسمه که داره

خانم دهقان که مامان امیرپرهام معرفی میکنن تو یه تاپیک یه مادری گفته بودن حتی در روز یکبار به اسمش واکنش بده یعنی اتیسم نیست پسر شما که جواب هم میده تاخیر خوب میشه نگران نباش

من از اول خیلی نسبت به همه چیش حساس بودم واسه همین 6ماهگی با اینکه نمیشنست بردمش کلاس مادر و کودکواس ...

پسره منم اوایل واکنش به اسمش خوب نبود بعد بهتر شد 

پسر شما خیلی شبیه پسر منه 

پسر منم خیلی با وسایل خونه کار داره 

پسره منم اوایل واکنش به اسمش خوب نبود بعد بهتر شد پسر شما خیلی شبیه پسر منه پسر منم خیلی با وسایل خو ...

با در قابلمه

در ورودی اتاقا

شونه

در بطری آب

در کرم مرطوب کننده

چنگکای بازی شنی

یعنی هر چیزی جز اسباب بازی

یادتون هست اولین بار کی هدفمند صداتون کرد؟

دستوراتتونو از کی متوجه شد؟

از کی ددد بب ممم گفت پسر من خیل یدیر گفت نه ماهگی

خودش دس دسی میکنه ولی ما بگیم اصلا انجام هم نمیده چون متوجه نمیشه چی میخایم

یه ذره ازش میگید

الان اینکه عقبه منظورتون از چی عقبه؟