2777
2789
عنوان

بچه سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 60 پست
اتیسم کلی علامت داره‌ فقط با این نشونه ک نمیشه گفت اتیسمه

آخه دیر هم صحبت کرد من نگران شدم

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
اره الهی ذوق داره اسمشو بگه همه بچه ها رو اسمشون میگن

آخه میترسم میگن ممکنه اوتیسم باشه

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه دیر هم صحبت کرد من نگران شدم

اگه نگرانی یه جلسه گفتار درمانی ببرش

اونجا میتونن تشخیص بدن ک مشکلی هست یا ن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
دقت کنید ضمایر اگر درست نمیگه باید پیگیری کنیدتوجهش چطورهارتباط چشمی؟

ارتباط چشمیش خوبه 

ولی به جای ضمیر اسمشو میگه

اگه نگرانی یه جلسه گفتار درمانی ببرشاونجا میتونن تشخیص بدن ک مشکلی هست یا ن

گفتار چند وقت بردم دیگه ادامه ندادم 

ارتباط چشمیش خوبه ولی به جای ضمیر اسمشو میگه

متوجه دستوراتت میشه؟ انجام میده؟

مثلا بگی عروسکتو بیار.میاره؟

یا مثلا بغلش میکنی از لمس کردن بدش نمیاد؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
آخه میترسم میگن ممکنه اوتیسم باشه

وااا چرا هرچی می‌شنوید برچسب میزنید به بچه هاتون همه بچه ها بزرگ بشن رو اسم شون دوست دارم بگن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

گفتار چند وقت بردم دیگه ادامه ندادم

چرااا؟ گفتاردرمانی خیلی خوبه که.

خب ببرش روانشناس کودک البته اگه نگرانی.

متوجه دستوراتت میشه؟ انجام میده؟مثلا بگی عروسکتو بیار.میاره؟یا مثلا بغلش میکنی از لمس کردن بدش نمیاد ...

آره حرفا رو کامل متوجه میشه اکثرا هم انجام میده 

از لمس و بدن بدش نمیاد 

مثلاً دوست داره سوییچ باشو بگیره همش بره بشینه روی ماشینش مثلاً ماشین استارت بزنه 

ارتباط چشمیش خوبه ولی به جای ضمیر اسمشو میگه

چرا حرف نمیزنه پیگیری کنید

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

چرااا؟ گفتاردرمانی خیلی خوبه که.خب ببرش روانشناس کودک البته اگه نگرانی.

چند بار بردم روانشناس 

اکثرا گفتن تاخیره ولی میگن هنوز سنش کمه و نمیشه کلا تشخیصی گذاشت

باید باهاش تمرین کنیبهش بگو این مال کیه؟ بعد دست خودشو بگیرید بزن به سینش محکم بگو بگه منبعد وسایل خ ...

دختر منم یکم دیر حرف افتاد.

یه کاری ک مامانم میکرد و واقعا نتیجه داشت این بود ک نوه هاشو دور هم جمع میکرد از تک تکشون میپرسید مثلا این چیه؟(اشاره ب قاشق)

همشون تک تک میگفتن قاشق

بعد دختر منم ب تقلید از اونا کلمه قاشق رو میگفت

ب نظرم خیلی موثر بود

چرا حرف نمیزنه پیگیری کنید

الان شروع کرده کلمه گفتن

چند بار بردم روانشناس اکثرا گفتن تاخیره ولی میگن هنوز سنش کمه و نمیشه کلا تشخیصی گذاشت

خب پس شما سعی کن زیاد باهاش حرف بزنی

کلمات رو تکرار کنی براش

بازی زیاد بکنی

عروسک حیوانات بگیری و باهاش صدای حیوانات رو تمرین کنی..