2777
2789
عنوان

چقدر دلمون دورهم خوش بود قدیما

112 بازدید | 10 پست

شب جمعه ها همیشه با عموهام و بچه هاشون میرفتیم پارک یا سفر کوتاه به شهرای نزدیک شام ساندویچ مرغ میبردیم یا دل و جیگر سیخ میگرفتیم ما بچه ها پول روی هم میزاشتیم خودمون رو با هله هوله خفه میکردیم 🥲

الان چقدر بی حوصله شدیم همه

نمیدونم فقط ما اینجوری شدیم یا بقیه هم مثل قدیم نیستن

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

واییییی منم خیلی خیلی دلم اون روزا رو میخواد🫠😭خیلی شبا به یاد اون روزایی که با بچه های فامیل بازی یا دعوا میکردیم و با فامیل میرفتیم پارک گریه میکنم.امسال هم خیلی خیلی کمتر فامیل رو دیدیم و واقعا داره عذابم میده

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اومتازه دور هم جمع هم میشیم همش تو گوشی هستیم

دقیقا 

یاد اون روزا بخیر هیچکس سرش تو گوشی نبود

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

واییییی منم خیلی خیلی دلم اون روزا رو میخواد🫠😭خیلی شبا به یاد اون روزایی که با بچه های فامیل بازی ...

منم امشب دلم گرفته

واقعا دلم هوای اون بازیا و شیطنت هارو کرد

یادش بخیر هرشب خونه فامیلا یا حتی همسایه ها میرفتیم شب نشینی و با بچه ها تو حیاط بازی میکردم

چقدر خوب بود حیف که گذشت دیگه فامیل و همسایه ها رو به زور سالی یکبار هم نمیبینیم

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
منم امشب دلم گرفتهواقعا دلم هوای اون بازیا و شیطنت هارو کرد

امسال خیلی از بچه های فامیلو ندیدم یا اگه دیدم خیلی کم دیدم. حس میکنم دیگه دلم نمیخواد بزرگ شم حس میکنم برای بزرگ شدن آماده نیستم و تو اون روزا گیر کردم💔باورم نمیشه دو سال دیگه قراره کنکور بدم

امسال خیلی از بچه های فامیلو ندیدم یا اگه دیدم خیلی کم دیدم. حس میکنم دیگه دلم نمیخواد بزرگ شم حس می ...

حتما برای کنکور صدتو بزار دانشگاه کلی خاطره سازه 

حتما برای کنکور صدتو بزار دانشگاه کلی خاطره سازه

ولی اخه یه حسی میگه:دانشگاه ارزش داره براش تلاش کنی؟؟

من که پای کارم میشینم ولی حس میکنم این دو سالی که قراره برام جهنم باشه ارزش نخواهد داشت