2777
2789
عنوان

کمککککم

48 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من نه ماهی هست تو رابطه ام و لانگه پسره وضع مالی خوبی نداره اوایل با وضعم خوب نیست خیلی کم شاید بتونم بیام پیشت ماهی یه بار مثلا من گفتم اوکی بار دوم گفت این دیت نمیتونم هزینه دیت رو بدم دستم تنگه میتونی بدی تو؟ گفتم اوکی حالا دیگ کلا هزینه دیت با منه البته ماهی یه بار که میاد یه تومن حدودا هزینه اتوبوسشه الان رابطمون جدی شده اخلاق های خوبش بیشتر از بده ولی میترسم واقعا میگم نکنه فردا پس فردا تو زندگی هم اینطور شه چون هر دو دانشج‌ی پرستاری هستیم و بعضی وقت ها دیدم که مثلا دیت حساب نمیکنه ولی برا مادرش یا برادرش یه چیز میخره چیکار کنم 

بخدا نیاز دارم با یکی حرف بزنم زیر و بم همه چی بگم که به عنوان بزرگ‌تر راهنماییم کنه

پدرم آغوش من گرم تر بود یا آغوش زمین پس چرا رفتی؟🥺

عزیزم رابطتون هر چقدر جدی بشه مخصوصا بعد ازدواج هر اخلاقی داره ده درصد بدتر میشه با این تفاسیر ببین میتونی بسازی یا نه 

بعدم دانشجو پرستار هم میتونه بره سرکار این حرفا چیه ک پول نداره😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم رابطتون هر چقدر جدی بشه مخصوصا بعد ازدواج هر اخلاقی داره ده درصد بدتر میشه با این تفاسیر ببین ...

نمی‌دونم بخدا شما میتونی ایدی بدی تلگرام بیایم صحبت کنیم؟ بخدا خیلی درگیرم از طرفی به مادرم هم معرفیش کردم همه چی جدی داره میشه میترسم

پدرم آغوش من گرم تر بود یا آغوش زمین پس چرا رفتی؟🥺