2777
2789

دوستم همش گیر داده بیا نماینده محصولات لدورا شو اولش هم باید بیست و پنج میلیون جنس بخرم ازشون سه نفرم زیر مجموعه کنم 

دست از سرم بر نمیدارن

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

نه بابا

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکی رفته سمت این زیر مجموعه گیری و اینا پشیمون شده سرمایه اشم از دست دادهاصلا توصیه نمیکنم

منم حس خوب ندارم

من از ماسک موش استفاده کردم ، حجمش نسبت به قیمتش زیاد بود. 

چندسال پیش هم از محصولات پوستیش استفاده کردم ، یه فوم شستشو بود و یه چیز دیگه که یادم نمیاد ، بعد هم پن ازشون گرفتم. یکی از یکی افتضاح تر

اصلا سمت این راه نرو

همون باید کلی پول بی زبون خرج کنی معلوم نیست بفروشی یانه تازه از کیفیت محصولم خبر ندارم که اکثر نظرات میخونم راضی نیستن نمیشه که جنس آشغال داد دست مردم

همون باید کلی پول بی زبون خرج کنی معلوم نیست بفروشی یانه تازه از کیفیت محصولم خبر ندارم که اکثر نظرا ...

هم جنساشون آشغاله هم دونفر رو میشناسم رفتن و پشیمونن در واقع فقط جیبتو خالی میکنن...  

دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم... 

هم جنساشون آشغاله هم دونفر رو میشناسم رفتن و پشیمونن در واقع فقط جیبتو خالی میکنن...

خیر ببینی که گفتی

سلام عزیزم.تاپیک بعدیت قفل شد خواستم بهت بگم فقط برو خوابگاه دانشجویی .خیلی مطمین.بعد هم اکثرا مرکز ...

اره تو فکرش که هستم چلی دعا کن بتونم با یه آدم درست ازدواج کنم من خیلی بی مهری دیدم دلم میخواد یکی بهم محبت کنه و بتونم کسی رو‌دوست داشته باشم