2777
2789

اومدم خونه بابام اونا رفتن مسافرت اومدم با شوهرم خونشون بمونیم

داشتم با ابجی متاهلم حرف میزدم که میخان  بیان ماشین بابامو بردارن برن بعد قطع کردم یکم دیگه 

بعد   ۱۰ دقیقه یهو فقد صدای کوبندن در اونم با پا و دست و کلید رو شنیدم شوهرم رفته شهر دیگه کار داره اخر شب میاد   

خیلییی ترسیدممممم تا کلیدو پیدا کردم در رو باز کنم   پریود هم بودم حالم خیلی بد شد با صدا بلند گفتم کیهههه شوهر خواهرم و خواهرم ناراحت شدن که تو به ما بی احترامی کردی که چرا صداتو بلند کردی  گفتم من باید ناراحت بشم نه شما

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

وااا بگو خب زنگ میزنید خودم می‌مودم خودم در باز میکردم چکاری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بلد نیستید مثل ادم در بزنید؟

من هیچی نگفتم ناراحت شدن چه برسع اینو بگم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

وااا بگو خب زنگ میزنید خودم می‌مودم خودم در باز میکردم چکاری

اینو گفتم که میگن ادا در میاری

میگفتی میخاسین مث ادم در بزنین یا اصلا ب گوشیم زنگ‌بزنین بازکنم منم خیلی میترسم اونجورمواقع

منم حالم خیلی بدشد و تازه پریود شده بودم اصلا درک نمیکنم

اینو گفتم که میگن ادا در میاری

واااا بگو زهرم ترکید در اینجوری میزنید تنها بودم ها 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم