سلام دوستان خواستم بدونم واقعا چطور هر جا میرم اکثر دخترا ازدواج کردن حتی الانم تو این گرونی بازم خواستگار میاد و ازدواج میکنن اما چرا بخت من سال هاست باز نمیشه هر کاری کردم هر دعایی خوندم هر نذری کردم واقعا دیگه دارم دیونه میشم اوضاع خانواده هم طوری نیست بمونم دیگه از طرفی ۳۱ سالمه شما راهی دارید یا واقعا بخت من گره داره
متاسفم عزیزم .انشاالله بخت خوبی نصیبتون بشه. باید دوره آشنایی طولانی تر بشه البته به شانس هم هست بع ...
مثل همه دخترا انقدر دوس داشتم عروسی کنم باورت میشه وقتی عقد کردم مثل ندید بدید اصلا باورم نمیشد خیلی خوشحال بودم تا اینکه شوهرم اون اخلاق های بوشو رو کرد من بازم گفتم عب نداره درس میشه بعد عروسی هم بدتر شد
مثل همه دخترا انقدر دوس داشتم عروسی کنم باورت میشه وقتی عقد کردم مثل ندید بدید اصلا باورم نمیشد خیلی ...
اره واقعا همه دخترا آرزو دارن خودشونو تو لباس عروس ببینن .و البته خوشبختی کامل .چون فقط لباس عروس و اینا ی روزه که آدم حالش خوبه و انگار دنیا رو بهش دادن. با پسره مگه کجا آشنا شده بودی سنتی بود ؟
مادرش گفت ما رسم نداریم عقد کرده زیاد بمونن دوماه بیشتر باهاش زندگی نکردم اومدم خونه بابام
چقدر بد ینی انقدر وحشتناک بود که نتونستی دووم بیاری باهاش. آخه بعضیا دیدم با اخلاق بد هم ادامه میدن میگن بهتر میشه .مادرش هم حتما دونسته پسرش چیه خواسته زودتر هم بیاره قضیه رو.واقعا معرفی هم باید خوب باشه وگرنه معرف گناه کرده
چقدر بد خیلی ناراحت شدم .از خدا میخوام بخت خیلی خوبی نصیبت بشه و جبران بشه.بعضی مردا خیلی نامرد و بی احساسن آدم باید همه جوره مواظب باشه مردم عوض شدن مثل قدیم دیگه نیست.