2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 100 پست
از خدا بخوا یه شوهر خوب نصیبت کنه منم خیلی دوس داشتم عروسی کنم فکر میکردم قسمت من نمیشه ولی تو یسال ...

متاسفم عزیزم .انشاالله بخت خوبی نصیبتون بشه. باید  دوره آشنایی طولانی تر بشه البته به شانس هم هست بعضیا آشنایی کوتاه مدت هم دارن طرف خوب از آب در میاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم عزیزم .انشاالله بخت خوبی نصیبتون بشه. باید دوره آشنایی طولانی تر بشه البته به شانس هم هست بع ...

مثل همه دخترا انقدر دوس داشتم عروسی کنم باورت میشه وقتی عقد کردم مثل ندید بدید اصلا باورم نمیشد خیلی خوشحال بودم تا اینکه شوهرم اون اخلاق های بوشو رو کرد من بازم گفتم عب نداره درس میشه بعد عروسی هم بدتر شد 

مثل همه دخترا انقدر دوس داشتم عروسی کنم باورت میشه وقتی عقد کردم مثل ندید بدید اصلا باورم نمیشد خیلی ...

اره واقعا همه دخترا آرزو دارن خودشونو تو لباس عروس ببینن .و البته خوشبختی کامل .چون فقط لباس عروس و اینا ی روزه که آدم حالش خوبه و انگار دنیا رو بهش دادن. با پسره مگه کجا آشنا شده بودی سنتی بود ؟

اره واقعا همه دخترا آرزو دارن خودشونو تو لباس عروس ببینن .و البته خوشبختی کامل .چون فقط لباس عروس و ...

سنتی آشنا شدیم معرفی کردن باورت میشه شب عروسی جلو تالار بهم میگفت چرا مهمونامون شاباش کم دادن

سنتی آشنا شدیم معرفی کردن باورت میشه شب عروسی جلو تالار بهم میگفت چرا مهمونامون شاباش کم دادن

چرا خب بیشتر آشنا نشدی باهاش بعد ازدواج کنی .الان خودش راضیه ازت جدا بشه چند ساله ازدواج کردی ؟

چرا خب بیشتر آشنا نشدی باهاش بعد ازدواج کنی .الان خودش راضیه ازت جدا بشه چند ساله ازدواج کردی ؟

مادرش گفت ما رسم نداریم عقد کرده زیاد بمونن دوماه بیشتر باهاش زندگی نکردم اومدم خونه بابام 

مادرش گفت ما رسم نداریم عقد کرده زیاد بمونن دوماه بیشتر باهاش زندگی نکردم اومدم خونه بابام

چقدر بد ینی انقدر وحشتناک بود که نتونستی دووم بیاری باهاش. آخه بعضیا دیدم با اخلاق بد هم ادامه میدن میگن بهتر میشه .مادرش هم حتما دونسته پسرش چیه خواسته زودتر هم بیاره قضیه رو.واقعا معرفی هم باید خوب باشه وگرنه معرف گناه کرده 

اخرین روز کلی بهم توهین کرد گفت برو

چقدر بد خیلی ناراحت شدم .از خدا میخوام بخت خیلی خوبی نصیبت بشه و جبران بشه.بعضی مردا خیلی نامرد و بی احساسن آدم باید همه جوره مواظب باشه مردم عوض شدن مثل قدیم دیگه نیست.