2777
2789
عنوان

نظر شخصی راجع به سووشون

251 بازدید | 39 پست

نظر شخصی درباره سووشون و نرگس آبیار: یه خسته نباشید به ادا و اطوار فرهنگی.

نرگس آبیار فیلم‌ساز بدی نیست. من نفس رو از همه بیشتر دوست دارم ولی بقیه‌اشم خوبه. بلد کاره. ادبیاتم خوب بلده. قبلا داستان می‌نوشت. یعنی از اون کارگرداناییه که شعور هنری داره، نه فقط تکنیک. زن بودنش تو این فضا هم یه امتیازه. ولی خب، اینا دلیل نمی‌شه هر کاری کرد و هر فریبی رو به اسم اقتباس ادبی یا ژانر تاریخی فروخت.

برگردیم روی سووشون.

قضیه چیه؟ خیلی ساده‌ست. آبیار کفش‌هاشو پوشید و یاعلی گویان افتاد تو مسیری که قبلش تاسیان رفت. چیکار کنیم؟ بیا فضا رو ببر قبل انقلاب، چون اون‌جا می‌تونی موها رو ول بدی بیرون، لباسا رو رنگی‌تر کنی، عشق و حال نشون بدی، عاشقانه بچینی، کاراکتر اصلی زن و مرد همدیکه رو نگاه کنن، لمس کنن، یه نگاه عاشقانه و هورنی به لب‌ها، مرده هم حتما باید گردنبند زنه رو ببنده، این خیلی مهمه. تو همون قسمت اول حتما یه مهمونی بذار، یه عروسی، تولد، هرچی. زن‌ها برقصن، مردا زل بزنن و بسم‌الله... قسمت اول پخش می‌شه.

بعدش؟ سکانس‌ها وایرال می‌شه. غرغر اصول‌گراها، راه افتادن آب از لب و لوچه اصلاح‌طلبا. ملت میریزن تو توییتر، کمپین می‌زنن، فلان سلبریتی پست حمایتی می‌ذاره، این فتوا می‌ده، چپ اعتراض می‌کنه، راست اعتراض می‌کنه. 

بعد یه مدت، ساترا فیلمو آزاد می‌کنه و برمی‌گرده رو پلتفرما. همه راضی‌. کارگردان دیده شده، سرمایه‌گذار سود کرده، مردمم فکر می‌کنن دارن یه فیلم شجاعانه می‌بینن. ولی تهش چی؟ یه قصه‌ی آبکی، یه مشت سکانس نمایشی، بدون عمق، بدون ریشه، بدون اون چیزی که اسمش ادبیاته.

چقدر تکراری و کسل‌کننده. 

سیمین دانشور با سووشون تاریخ رو نوشت. اون کتاب، فحش به قدرت بود، ستایش زندگی و مقاومت بود، نثرش استخون داشت. این فیلم به‌نظر می‌رسه فقط اداست. یه مشت فیگور شبه‌فمینیستی چپونده‌شده تو دل یک قصه‌ی کش‌دار که می‌خواد با عصبانی کردن سیستم، خودش رو جا بندازه. کارگردان زرنگی کرده، نه هنرمندی. بازارگرمی کرده، نه اقتباس.

پ.ن ۱: طراحی صحنه و لباس فیلم خوب باشه، نوش جونش. من اصلا مشکلی با نوع پوشش ندارم. موضع من هم فکر کنم مشخصه. ولی وقتی محتوا پوچه، لباسا هم می‌شن تزئین توی قبر. من هنر رو به ژست نمی‌فروشم. 

پ.ن ۲: آبیار فیلم‌ساز خوش‌فکریه، ولی اگر قرار باشه مخاطب رو اسکل فرض کنه، واقعا عوضی‌بازیه.

پ.ن ۳: از جشن امضای احمقانه سووشون و امضای بهنوش طباطبایی غافل نشیم.

پ.ن آخر: ممکنه تمام گزاره‌های بالا اشتباه باشه و چیز خوبی هم از آب دربیاد. ولی من این سریالو نمی‌بینم. نه از سر لج، نه از سر سانسور. از سر احترام. به خودم، به شعورم، به سیمین دانشور.

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کتاب سووشون رو خوندم، محتوای فیلم دقیقا همونه.

کارگردانی مهمه که مزخرفه

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چه دلالل فلسفی و باکلاسی دارین برای ندیدنحالا دلیل ندیدن من اینه که بازیگر کراش مرد توش نیستو تاسیان ...

منم اونقدرا باکلاس نبستم پایتخت رو بخاطر بهرام افشاری دوباره دارم میبینم😂

شما هرجور دوسداری میخوای ببین میخوای نبین

اگ سناریو مورد پسند نیس ک از یکی از بهترین کتاب ها نوشته شده

ادا اطوار هم شیرازیا زیاد دارن و خب زری خانم رو یکم آبوتابش دادن . یکم ک تو ذوق میزنهدشاید بخاطر اینکه اینا شیرازی نیستن و لهجه رو خ خوب نمیتونن ادا کنن

و بعد شما منتقد هستی ک ی طومار نوشتی 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من دیدم وقت هدر دادن پوست شیر بازیگراش اونجور نه معروف بودن نه جذاب ولی انقدر سریالش قشنگ بود ما هر هفته منتظربودیم قسمت جدید بیاید سووشون وقت تلف کردن خیللی مسخره است

شما هرجور دوسداری میخوای ببین میخوای نبیناگ سناریو مورد پسند نیس ک از یکی از بهترین کتاب ها نوشته شد ...

دور ترین تصور من نسبت به زری فردی شبیه کاراکتر انیمه ها نبود

من کتاب سووشون رو خوندم، محتوای فیلم دقیقا همونه.

همونه. بالاخره یکم ادا اطوار دارن

ما چون توی فیلمامون اداها ی جور دیگ نمایش گذاشته میشد واسمون عادی نیس

درواقع لوندی ی زن واسه شوهرشه 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من دیدم وقت هدر دادن پوست شیر بازیگراش اونجور نه معروف بودن نه جذاب ولی انقدر سریالش قشنگ بود ما هر ...

فیلم برداریش که نگم..