2777
2789
لطفا بارم بگین. من قد 183 بود.

نزدیک گفتم دیگه دقیق نمیتونستم بگم ۱۸۳ 🤦‍♀️

همینجوری حدسی میگم متولد بهار یا تابستون  

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما حس هفتم قوی هست. کلهم اشتباه میگی

😂😂😂بله قطعا حس هفتمم قوی هست 

چندین بار تکرار کردم که حس ششم نیستم و حدس میزنم فقط درموردتون چون اصرار کردین 

وگرنه بیشتر وقت ها همین حدس هام هم درست در میان 

حالا براش شما نبود مهم نیست برام 😁✨️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

بازم بگید قد 182

یک بحران عاطفی رو پشت سر گذاشتی بعدش سعی کردی منطقی رفتار کنی و در نهایت درون‌گرا و محتاط شدی در زمینه عاطفی 

توی زمینه شغل به نظر میاد در شغل با سیستم‌های سخت‌گیر و قوانین جدی سر و کار داشتی ، ولی دوره‌هایی هم بوده که فشار، بی‌نظمی یا تضاد باعث شده نتونه تعادل روانی یا زمانی حفظ کنی الان یا به نقطه‌ای رسیدی که با تجربه و رازدار بودن کار می‌کنی، یا هنوز بخشی از کارت نیازمند حفظ اسرار و کنترل احساساته.

🌙✨️

یک بحران عاطفی رو پشت سر گذاشتی بعدش سعی کردی منطقی رفتار کنی و در نهایت درون‌گرا و محتاط شدی در زمی ...

میشه بمنم درخاست بدم بگی؟

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

چقد از خود راضی

شما میتونی اینجوری فکر کنی 😁😁😁

میشه منم بگیداز شخصی که دوستشون دارم هر چیزی حس میکنید؟ حسشون بهم چیه؟منو چطور دختری میبینن؟ کی میبی ...

کاربر نبات هست با کارت خیلی دقیق می گه 

منم با کارت گفتم ولی تازه یاد گرفتم می ترسم اشتباه باشه برا همون جواب نمیدم 🤍

🌙✨️